Celestica (Romania) SRL a implementat proiectul „Competente digitale si procese inovatoare in business – DIGITAL-PRO”

November 14, 2022
21
Views


14.11.2022 

Celestica (Romania) SRL a finalizat proiectul „Competente digitale si procese inovatoare in business – DIGITAL-PRO”

Celestica (Romania) SRL, o companie de varf de pe piata industriei electronice, a derulat in perioada 14 mai 2021 – 13 noiembrie 2022 un proiect cu finanțare în valoare totală de peste 2.6 milioane lei pentru dezvoltarea competentelor digitale ale angajatilor sai.

 Proiectul „Competente digitale si procese inovatoare in business – DIGITAL-PRO”, cod SMIS 145001 a avut ca obiectiv general imbunatatirea nivelului de cunostinte si competente digitale de baza si avansate pentru 536 de angajati Celestica in vederea adaptarii activitatii lor la dinamica sectorului economic, competente TIC de baza, competente TIC de nivel avansat si competente de digitalizare pentru diferite departamente si categorii de angajati, derulate intr-o companie activa la nivel global care incorporeaza inovarea si robotizarea in procesul uzual de productie de componente IT. Angajatii au beneficiat de instrumente, metode si practici de abordare pozitiva a responsabilitatilor, au devenit mai competitivi, productivitatea muncii lor va creste.

 Grupul tinta al proiectului a fost format din 536 de angajati, din care 285 femei. Acestia isi desfasoara activitatea in domeniul autorizat la sediul social al companiei din jud. Bihor, regiunea de dezvoltare Nord Vest in cadrul departamentului TESA, dar si in cadrul departamentelor de productie, precum: Planificare, Aprovizionare, Calitate, Resurse Umane, Productie, Inginerie, avand roluri de executie, supervizare, sau management.

 Valoarea totala a proiectului a fost de 2.616.154,63 lei, din care 49,99% , adica 1.125.748,24 lei, s-a facut din finantare din Programul Operațional Capital Uman.

 Rezultatele principale ale proiectului sunt:

– imbunatatirea nivelului de cunostinte, dezvoltarea de competente transversal si specifice, de baza si avansate in domeniul TIC si digital a 536 de angajati din cadrul companiei,

– cresterea productivitatii si implicit a cifrei de afaceri a companiei.

 Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

 

Contact: Violeta Cartis, Manager de proiect

Email: vcartis@celestica.com

telefon:0724 220 228

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *