Maguay a organizat cea de-a 19-a ediție a evenimentului anual No Time for Downtime

November 14, 2022
22
Views


Ediția din acest an a fost una cu o participare record, complementară aniversării Maguay a 30 ani de activitate. Pe lângă cei peste 250 invitați care au participat au fost prezenți și cei mai importanți parteneri Maguay, lideri mondiali de soluții hardware și software – Intel, Fortinet, VMware, HPE, Veritas, Oracle, Microsoft, Bitdefender, Pure Storage, Open-E, Veeam, Extreme Networks, Toshiba, Synology, Rittal și Samsung, dar și companiile românești Phoenix IT și iTrack.

 

No Time for Downtime, ediția a XIX-a, s-a adresat specialiștilor IT, dar și managerilor de nivel înalt, interesați de soluțiile și noutățile tehnologice prezentate de Maguay și de către partenerii săi. Locația evenimentului, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, suficientă la edițiile anterioare, a devenit neîncăpătoare pentru showcase-ul tehnologic de anul acesta.

„Felicitări echipei partenerului nostru Maguay, pentru încă o ediție de succes a evenimentului pe care îl organizează anual, NTFD devenit de acum tradiție. Cu această ocazie am prezentat viziunea Oracle legată de platformele integrate Oracle de tip Engineered Systems, ce oferă înaltă performanță și disponibilitate la un cost scăzut prin extinderea capabilităților oferite: implementarea mai multor baze de date și aplicații, procesarea unui volum mai mare de date, acomodarea unui număr mai mare de utilizatori, consolidarea unui număr mai mare de workload-uri, procesarea unui număr mai mare de tranzacții și o putere sporită de analiză. 

Ca exemplu, X9M ultima generație de Oracle Exadata continuă strategia noastră de a furniza clienților cea mai puternică, rapidă și disponibilă platformă de baze de date aducând o valoare excepțională clienților noștri, fiind disponibilă atât în Cloud cât și on-premise.

Colegul meu Ciprian Pustianu – Principal Solutions Specialist Engineer care a sustinut prezentarea noastră, a punctat și recentele noutăți Oracle de la evenimentul global anual “Oracle Cloud World” din US din luna octombrie. 

De menționat aici noile dezvoltări anunțate în zona de Oracle Cloud Infrastructure:

– lansarea de noi servicii în zona arhitecturilor hibride de tip Cloud@Customer;

– conceptele revoluționare de infrastructură Cloud dedicată: “OCI Dedicated Region” (OCI Cloud Region în data center-ul clientului) și “Oracle Alloy” (o nouă platformă de infrastructură Cloud ce va permite partenerilor noștri să devină cloud provideri)” a declarat Florin Draganescu – Alliances & Channels Leader, Oracle Romania.

 

„Ne bucurăm că am putut lua parte la cea de-a 19-a ediție a evenimentului anual „No Time for Downtime”, deja de referință pentru piața de IT din România. A reprezentat un eveniment de anvergură în cadrul căruia au fost prezentate cele mai performanțe soluții pentru siguranța organizațiilor, la care au participat clienți din diverse sectoare de activitate, în număr mare, fapt care demonstrează încă o dată aprecierea pe care Maguay o plasează în rândul clienților și partenerilor. Avem convingerea că acest eveniment marchează un pas important în creșterea vizibilității portofoliului de produse şi soluţii Microsoft, iar împreună putem susține procesul de transformare digitală în România.” a declarat Adrian Marinescu, Partner Development Manager, Microsoft România

 

 „Am păstrat tradiția de peste 10 ani și am participat din nou in 2022 la „No Time for Downtime” – un eveniment de referință în piața IT din Romania, care a avut și anul acesta, printre tematicile principale, securitatea infrastructurilor critice. Dacă în ultima perioadă tot mai multe soluții încep să integreze echipamente ce ajută la securizarea infrastructurii, Fortinet a dus acest aspect la nivelul următor, prin Fortinet Security Fabric – arhitectura care acoperă infrastructura organizației, integrând în cel mai armonios mod și produsele FortiSIEM, FortiSOAR, FortiEDR, alături de alte produse din zona Security Operations – soluții ce au fost acoperite atât la standul nostru, cât și în timpul prezentării.”  a declarat Adrian Danciu, Senior Regional Director, South Eastern Europe Fortinet.

 

„Vrem să mulțumim partenerilor de la  Maguay, atât pentru un eveniment de succes cât și pentru implicarea în cadrul parteneriatului pe care îl dezvoltăm în ultimii ani. Pentru Hewlett Packard Enterprise, acest eveniment aduce prilejul de a prezenta ultimele noutăți disponibile în protofoliul HPE și aș menționa aici soluțiile Data & Cloud, Hiperconvergenta, Mission Critical, Wi Fi – Aruba. Toate aceste soluții de ultimă generație, au ca scop modernizarea și optimizarea infrastructurii și proceselor IT pentru toate companiile din România, a declarat Radu Opris, Managing Director, HPE.

 

„Mulțumim echipei Maguay pentru invitație și organizare, mulțumim participanților pentru prezență și implicare. Apreciem în mod deosebit evenimentul în format fizic și implicit interactiunea cu toți cei prezenți: clienți, specialiști, parteneri. Ne bucurăm că am avut ocazia să împărtășim viziunea VMware: any app on any cloud on any device. Strategia ultimilor ani a făcut ca VMware să se concentreze asupra conceptului de multi cloud, concept capabil să aducă valoare clienților și partenerilor noștri prin integrarea și completarea unei multitudini de soluții: networking and security, digital workspace, business continuity, modern applications.  Ne bucurăm că am putut aduce valoare și evenimentului din acest an și că reusim să ne integram și să completăm cu succes conceptul „No Time for Downtime”, a declarat Marius Bobe, Senior Partner Business Manager Romania, Moldova, Greece, Cyprus, Malta, VMWare.

 

„No Time for Downtime este un eveniment, important în calendarul Veritas Technology, la care am participat, încă de la începuturile prezenței noastre în România. O asemenea consecvență a fost ușor de obținut, deoarece Maguay este un partener valoros, iar Veritas Technology, în ultimii 30 de ani, a participat activ la revoluția digitală modernă, oferind management și performanță in procesul de transformare a informației în cunoaștere, precum și reziliența pentru centrele de date, asigurând protecția a peste 800 de surse de date. NetBackup 10.1 with Cloud Scale Technology, Enterprise Vault 14.2, precum și alte noutăți din portofoliu, au fost prezentate în cadrul sesiunii principale, iar interactiunea cu participanții, în cadrul showroom-ului, a fost o reală plăcere.” a declarat Mihai Ghita, Territory Manager Veritas, Romania & Bulgaria.

 

Evenimentul a fost structurat în 2 secțiuni, una de prezentări și una de showcase.

Cele 14 prezentări susținute au trecut în revistă noutățile momentului și au prezentat tehnologiile ce vor sta la baza soluțiilor de anul viitor. Lista completă a acestora este disponibilă aici, precum și prezentările propriu-zise, disponibile pentru download.

 

În cadrul showcase-ului au fost expuse și prezentate echipamentele hardware Maguay (servere, storage, stații de lucru profesionale, PC-uri desktop și laptop), echipamentele de business produse de partenerii Microsoft și Samsung, soluții avansate și clustere HCI, bazate pe diverse tehnologii, dar și soluțiile partenerilor Maguay.

Lista completă a soluțiilor expuse în showcase, prezentările și galeria foto pot fi vizionate pe site-ul evenimentului, http://ntfd.ro/ro/editii-precedente/2022

Prezentările complete, în format video, pot fi regăsite în playlist-ul de pe YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL7hA1-COFsnJFL7ECS0a88Kav2AfxhMVA

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *