Cauți un avocat specializat în drept penal?

November 17, 2022
17
Views


În continuarea acestui articol vei afla de la noi care este cel mai bun birou de avocatură din București. Buju Stanciu și Asociații este firma de avocatură gata să îți sară în ajutor indiferent de problema pe care o ai. Lucrăm zi și noapte la dezvoltarea noastră profesională pentru a-ți oferi cele mai bune servicii de avocatură.

Cauți un avocat comercial care să te ajute cu toate problemele tale? La noi găsești tot ceea ce ai nevoie în materie de avocatură. Acoperim cele mai multe arii de expertiză și oferim cele mai bune servicii de pe această piață.

Citește în continuare pentru a afla când ar trebui să apelezi la un avocat penal.

    Munca noastră se învârte în jurul următoarelor principii elementare:

Responsabilitate;

Competențe multi-disciplinare;

Confidențialitate;

 Ce înseamnă munca noastră de fapt? Echipa noastră nu uită să se mândrească cu gama vastă de cunoștințe pe care le are. Nu există arie de expertiză în care măcar unul dintre noi să nu poată activa! Lucrăm eficient, în mod activ și ne dedicăm trup și suflet problemelor pe care clienții le aduc în birourile noastre.

Află când ai nevoie să apelezi la un avocat penal

Care sunt situațiile în care ai nevoie să apelezi la un avocat penal?

În cazul în care are loc un accident rutier în timpul căruia are loc una dintre următoarele situații: omor, furt, conducerea autovehiculului sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, conducere cu deținerea unui permis fals sau a unei mașini furate.Omor.Viol.Darea sau luarea de mită.Falsificarea unor acte sau deținerea unor acte false.Orice alt tip de infracțiune.

Avocatul penal este responsabil de apărarea celui care se află într-una dintre următoarele situații. Oferă servicii de reprezentanță și de consiliere în oricare dintre situațiile prezentate anterior.

Pentru mai multe informații despre avocații noștri, te invităm să ne faci o vizită pe site.

Care sunt ariile noastre de expertiză?

Buju Stanciu și Asociații este biroul de avocatură gata să îți sară în ajutor indiferent de problema pe care o ai sau de aria de expertiză din care problema face parte. Datorită profesionalismului de care echipa noastră dă dovadă, reușim să acoperim mai multe arii de expertiză.

Află acum care sunt ariile de expertiză în care noi activăm:

Dreptul imigrației;

–       Consultanță privind dobândirea cetățeniei;

–       Permise temporare de ședere;

–       Permise pe termen lung de ședere;

–       Reînnoirea și prelungirea permisului de ședere;

Proprietatea intelectuală;

–       Drepturi de autor;

–       Protecția a drepturilor de autor;

–       Publicitate și marketing;

–       Combaterea pirateriei;

Dreptul fiscal;

–       Faliment, restructurare și insolvență, revizuiri și litigii fiscale;

–       Servicii de prețuri de transfer;

–       Identificarea avantajelor și riscurilor diferitelor opțiuni de afaceri și de management al deciziilor

Achiziții publice;

–       Management;

–       Consultanță juridică privind achizițiile publice;

–       Reprezentare legală în litigii legate de atribuirea, încheierea și executarea contractelor de administrare delegate;

–       Asistență în elaborarea documentelor și organizarea procedurilor de atribuire;

Buju Stanciu și Asociații îți sare în ajutor la orice oră din zi!

Buju Stanciu și Asociații este o firmă de avocatură care a luat naștere din dorința de a ajuta cât mai multe persoane să își rezolve problemele. Echipa noastră este formată din persoane confidente care caută să clădească relații cât se poate de bune cu clienții săi.

Responsabilitatea este ceea ce ne caracterizează, deoarece clientul nostru și problema acestuia trebuie puse pe primele locuri. Cazurile pe care le primim sunt analizate până la cele mai mici detalii și sunt rezolvate în cele mai eficiente moduri posibile.

În cazul în care nu te-am convins, te invităm să ne faci o vizită pe site-ul nostru pentru a afla și mai multe despre noi decât am putut noi prezenta.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *