Implanturile dentare Straumann ROXOLID au beneficii inegalabile

November 17, 2022
19
Views


Acest implant este fabricat din ceramică de înaltă calitate, ceea ce îl face extrem de rezistent la presiune și abraziune. În plus, implantul dentar Straumann Roxolid este un strat hidrofob care previne formarea tartrului și a placii bacteriene.

 

Implantul dentar Straumann ROXOLID oferă rezistența mecanică superioară oricarui alt aliaj ceea ce îl face un tratament rezistent chiar și la dimensiuni foarte mici. Oferă osteoconductibilitate ridicată, ceea ce îl recomandă ca și un implant dentar rapid ce poate fi protezat dupa doar 2-3 luni de la inserare.

 

Există cazuri în care pacienții au nevoie de adiție osoasă dar nu vor să recurgă la suplimentare de os și vin cu întrebarea: “Ce solutie imi recomandati astfel incat sa nu fac aditie osoasa?” sau “Dati-mi o solutie de implant dentar cand nu am os suficient”. Ei bine, implantul dentar Straumann Roxolid este o solutie extraordinar de buna in aceste cazuri de lipsa osoasa moderat spre grava, datorită micilor sale dimensiuni.

 

Recomandăm implantul dentar Straumann Roxolid in majoritatea cazurilor de deficiente osoase moderate spre severe datorită următoarelor beneficii:

– rezistenta foarte mare in timp;

– fara dureri avand in vedere scaderea complexitatii interventiei chirurgicale;

– scaderea costurilor finale per dinte;

– durata integrala pana la aparitia dintelui in gura este mult mai scazuta decat in cazul altor implanturi.

 

 

Vă așteptăm în clinica Artistic Dent, din București, acolo unde medicii noștri cu experiență vor evalua situația dumneavoastră dentară și vă vor oferi cele mai bune opțiuni de tratament în funcție și de bugetul de care dispuneți.

 

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *