Vino la Artistic Dent și beneficiezi de oferte stomatologice tot timpul anului!

November 21, 2022
29
Views


Oferta Artistic Dent 1: 

Artistic Green vă plătește diferența de 5% pentru tratamentul stomatologic din ziua în care aveți programare, numai dacă veniți pe bicicletă și obligatoriu purtați cască. „De ce?” poate vă întrebați… În primul rând pentru că alegeți să nu mai poluați aerul utilizând bicicleta și, în al doilea rând, pentru că faceți o schimbare în rutina de zi cu zi.

Creșterea tonusului muscular și a capacității de efort, scăderea stresului cotidian, evitarea traficului, sunt unele din multiplele beneficii ale mersului pe bicicletă.

 

Oferta Artistic Dent 2: 

Recall-ul înseamnă mai puțini bani. Într-adevar, igienizarea de recall (rechemare) înseamnă mai puțin dacă este realizată la timp. Respectarea calendarului igienizărilor dentare pentru combaterea tartrului și a plăcii bacteriene vă va scuti de ședințele lungi și dureroase, mai puțin disconfort și mai puțin de plătit, chiar cu 20% mai puțin decât la prima ședință de igienizare!

Dacă sunteți nerăbdători să ne vizitați mai devreme decât este cazul (medicii clinicii Artistic Dent anunță după fiecare ședință de igienizare dentară când anume se va efectua ședința de igienizare recall) și sunați din timp, veți fi răsplătit pentru conștiinciozitatea și grija dumneavoastră pentru sănătatea orală => igienizarea va fi cu 30% mai mică decât la prima ședință de igienizare.

Sunteți încă în dubii? Vă așteptăm la o vizită în clinica noastră pentru a vă convinge că suntem diferiți, în sensul bun, bineînțeles.

 

Oferta Artistic Dent 3:

Cărți, conversații și discountul dentar. „A citi pentru întâia oară o carte este ca și cum ți-ai face un nou prieten; a reciti o carte este precum te-ai întâlni cu un vechi prieten.” (Proverb chinezesc).

Cărțile sunt prietenii noștri necuvântători! Iar biblioteca noastră îi găzduiește într-un decor de vis. Tot ea, vă împărtășește un mic secret, numai dacă sunteți avizi după cunoaștere: vă oferă un cadou de 5% reducere pentru tratamentele de odontoterapie restauratoare și igienizare, pe care le veți efectua în clinica noastră, doar dupa ce, citind cartea aleasă, veți discuta despre aceasta cu unul din membrii familiei Artistic Dent.

Cum s-ar spune, vă veți face un dublu cadou: citiți o carte bună și vă dăruim 5% reducere for a lifetime… V-ați hotărât care e aleasa?

 

Vă așteptăm în clinica Artistic Dent, din București, pentru a beneficia de cele mai inedite oferte (valabile non-stop), care nu doar îți vor îmbunătăți sănătatea orală, ci și bunăstarea și echilibrul întregului corp!

 

 

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *