Expozitie internationala de pisici la Veranda Mall, 10-11 Decembrie 2022

November 28, 2022
21
Views


Asociatia Clubul Felin Magnificats si Veranda Mall organizeaza o expozitie internationala de pisici de rasa, sub egida WCF in zilele de 8 și 9 Octombrie 2022 la Veranda Mall, intre orele 11.00-18,00

Asociatia Clubul Felin Magnificats

 Pisici de rasa la Veranda Mall 10-11 Decembrie  2022 

Alex Elian

Magnificats – Expozitie Internationala de pisici de rasa WCF la Veranda mall, în Bucureșt, 10-11 Decembrie  2022

.Peste 150 de pisici de rasa din Romania, Ungaria, Italia, Serbia,  Bulgaria și Statele Unite  vor fi prezente in cadrul Expozitiei Intenationale Feline WCF  organizata de Clubul Felin Magnificats, in zilele de 10-11 DEcembroe  2022  la Veranda Mall, intre orele 11.00-18,00

Castigatorii for fi desemnati de un juriu compus din 4 arbitri internationali: Daniel Counasse ( Belgia), Walter Baraldi ( Italia), Eva Kalman ( ungaria), Edina Csora ( Ungaria) 

Publicul va putea admira o diversitate de rase, din care mentionam:  Exotica cu parul scurt, Persana, Maine Coon, , Ragdoll, Siberiana , Bengaleza, Scottish Fold, Highland Fold, Scottish Straight, Highland Straight, ,  Abisiniana, British Shorthair, British Longhair, Cornish Rex, Minuet ,Munchkin longhair, Munchkin Shorthair, Neva Masquerade, Don Sphynx, Sphynx , Transylvanian.

Se vor desfasura in amble zile  atat arbitraje traditionale cat si  arbitraje de ring WCF pentru pisici adulte, pisici castrate,  pui/juniori și rase în curs de aprobare. 

Atat sambata, cat si duminica, va avea loc in prima parte a zilei arbitrajul individual al tuturor pisicilor inscrise in concurs, acordarea de certificate de titlu si nominalizarea pisicilor selectionate pentru a participa in finala. Apoi va urma arbitrajul de ring, separat pentru adulti, adulti castrati si pui/juniori.

In a doua parte a zilei, in BEST IN SHOW, arbitrii se reunesc intr-un complet, prin fata caruia vor trece finalistii celor patru categorii (categoria 1-persane si exotice, categoria 2-par semilung, categoria 3-par scurt si categoria a 4-orientale si siameze). Dintre acestia, arbitrii vor hotari castigatorii zilei.

Castigatorii vor primi cupe, rozete, mancare si accesorii oferite cu generozitate de sponsori.Jurnalistii pot filma sau fotografia pisicile folosind aparate fara blitz> De asmemenea crescatorii va pot sta la dispozitie pentru interviuri.Pentru interviuri cu membrii juriului rugam ca solicitarile sa fie facute inaintea evenimentului deoarece acestia vor fi foarte solicitati pe parcursul expozitiei cu examinarea si jurizarea pisicilor aflate in concurs. 

 

Asociatia Clubul Felin Magnificats

Alex.elian@magnificats.ro

+40744606057

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *