One-IT este furnizor de echipamente și softuri IT pentru școlile înscrise în programul PNRAS

November 28, 2022
22
Views


Digitalizarea procesului educațional aduce oportunități de dezvoltare, perfecționare și acces extins la educație, în special pentru unitățile de învățământ în care există riscul de abandon școlar. Pentru a reduce acest fenomen complex, One-IT implementează tehnologii de ultimă generație în mediul educațional.

One-IT vine cu experiența, calitatea și know-how-ul pe partea de echipare a laboratoarelor, Smart Lab-urilor și a sălilor de clasă pentru a eficientiza și a îmbunătăți activitățile educaționale ale profesorilor și elevilor.

Iată ce oferă One-IT în cadrul implementării programului PNRAS:

✅ Analiza IT a necesarului de echipamente și softuri educaționale;

✅ Furnizarea echipamentelor și softurilor potrivite nevoilor unității de învățământ;

✅ Implementarea și instalarea tehnologiei pentru îmbunătățirea proceselor de predare-învățare-evaluare din școală.

În cadrul programului, un rol important îl are implementarea tehnologiei potrivite nevoilor prezente din școli, motiv pentru care cheltuielile eligibile legate de echipamente IT și software reprezintă 20-25% din valoarea totală a granturilor.

Iată câteva dintre cheltuielile pentru echipamente și software eligibile pentru dotarea claselor inteligente și a altor spații educaționale (regăsite în ghidul beneficiarului – Anexa 08 – Tipuri de cheltuieli eligibile SG-PNRAS):

– Table interactive, stații mobile pentru încărcare inteligentă, tablete/chromebooks, routere wireless, multifuncționale, imprimante, computere, laptopuri, camere video, software aferent etc. și alte produse/echipamente necesare realizării activităților proiectului;

– Taxe pentru abonament subscripții, servicii de internet, taxe sau abonamente la platforme educaționale sau pentru managementul școlarității, subscripții pentru resurse educaționale și publicații online etc.

Pentru că dotarea școlilor trebuie să fie în concordanță cu reglementările legale în vigoare, One-IT pune accentul pe îmbunătățirea calității activităților educaționale digitale cu tehnologiile potrivite, respectând standardele tehnologice și specificațiile tehnice ale acestora. Pentru detalii, consultați standardele tehnice recomandate în programul PNRAS, pe care le regăsiți în articolul din blogul One-IT.

Deoarece tehnologia și digitalizarea contribuie la dezvoltarea ecosistemului de învățământ, One-IT susține progresul școlilor înscrise în programul PNRAS și poate fi aliatul potrivit în procesul de transformare a școlii moderne prin tehnologie!

Echipa One-IT vă stă la dispoziție pentru detalii despre implementarea tehnologiei potrivite în unitatea dumneavoastră de învățământ, precum și pentru cereri de oferte dedicate. Puteți trimite solicitarea dumneavoastră pe adresa contact@one-it.ro.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *