Bucuria verde de Ziua Internationala a Voluntariatului si cea a Solului. 5 decembrie

December 5, 2022
16
Views


Aceasta zi ofera tuturor organizatiilor de voluntari, cat si voluntarilor individuali, oportunitatea de a-si face vizibile contributiile, atat la nivel local, cat si national ori international.

Nu ne ingrijim doar de sol, ci stimulam orice actiune voluntara, care transmite mesajul „Ȋmi pasă!”.

“Focus to green eco life”, eveniment sustinut de Aqua Carpatica , te invita la o zi de voluntariat in natura, pentru a ingriji partea vie si verde a planetei. Impreuna, ne putem uni pentru a avea o viata mai buna si un ecosistemul viu, sustenabil.

Fa o actiune intentionata, voluntara, prin care sa aduci o schimbare pozitiva in mediul in care traiesti. Ai aceasta ocazie luni, 5 decembrie, de Ziua Internationala a Voluntariatului!

Reporterii ECO vor promova actiunile de voluntariat din aceasta zi, dar si actiunile de pe intreg parcursul anului. Cele cu impact pozitiv asupra mediului si a resurselor naturale, printre care si APA.

Desi actiunile noastre constiente pot fi modeste, acestea sunt menite sa transmita un mesaj.

Ne dorim ca si tu sa fii mereu informat, astfel incat sa devii constient de importanta atitudinii personale fata de mediul inconjurator, care sustine viata pe Pamant.

Evenimentul  “Focus to Green-ECO-Life”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Focus to Life ( focustolife .ro), in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro) și Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE ( totceeaceeste .ro).

Ziua Internationala a Voluntariatului este marcata in intreaga lume prin intermediul organizatiilor nonguvernamentale, printre care Crucea Rosie sau Cercetasii.

Pentru o mai buna sustinere si informare asupra beneficiilor voluntariatului, Programul de voluntariat al ONU, impreuna cu organizatii internationale, au lansat site-ul World Volunteer Web, cel mai complet portal in ceea ce priveste informatiile despre voluntariat la nivel global.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *