Culori şi nuanţe diferite. Dreptul de a fi om, cu #apecurateasumate

December 5, 2022
19
Views


Evenimentul lunii decembrie ne invita sa ne informam si sa dam dovada de comunicare si deschidere. Vrem sa aflam mai multe despre cum se simt emotiile (apele noastre interioare), caci  drepturile omului  sunt valabile pentru fiecare individ in parte.

Ziua Drepturilor Omului este aniversata in fiecare an pe 10 decembrie. Organizatia Natiunilor Unite a adoptat, in 1948, Declaratia Universala a Drepturilor Omului, un document-reper prin care sunt proclamate drepturile inalienabile pe care fiecare om le are ca fiinta umana, indiferent de rasa, culoare, religie, sex, limba, apartenenta politica sau de alta natura, origine sau statut social.

Tema anului 2022 este “Demnitate, libertate și dreptate pentru toți”.

Echipa Totceeaceeste se intalneste vineri, 9 decembrie, cu elevii Şcolii Gimnaziale „Petre Ghelmez”, din Bucuresti, pentru a ne reaminti drepturile de care ne bucuram fiecare, in aceasta diversitate.

Vom vedea cum ne putem imbunatati comunicarea, astfel incat sa devina mai clara si mai fluida. Cum sa ne transmitem opiniile personale, fara a atinge demnitatea, ori a ingradi libertatea de exprimare a celorlalti.

Desi avem culori, cat si nuante diferite, pe toţi ne defineşte marea calitate de a fi oameni.

Actiunile noastre pot fi modeste, dar acestea sunt menite sa transmita un mesaj: “Hraneste-ti mintea intr-un mod constient si fii deschis fata de diversitatea lumii!”

Evenimentul lunar “Ape curate asumate”, sustinut de Aqua Carpatica, este organizat de Portalul PR Spiritual TOT CEEA CE ESTE ( totceeaceeste .ro) in parteneriat cu Clubul Media (clubulmedia.ro).

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *