Cabane de ski de lux din Europa

December 6, 2022
15
Views


In aceste stațiuni regăsim cabane de lux, care oferă tot confortul celor care iubesc sporturile de iarnă.

Specialiștii au făcut un top al cabanelor din stațiunile montane europene ce pot fi vizitate în această iarnă, în timpul vacanței de Crăciun sau de Revelion.

Cele mai multe cabane de lux sunt grupate în stațiuni de schi de renume. Așa că este o adevărată surpriză să schiezi până la Stuben, în cel mai liniștit colț al zonei de schi Arlberg, și să descoperi o casă de sat superbă precum Haus Hannes Schneider. Părintele tehnicii moderne de schi s-a născut aici, în 1890.

Datorită teleschiului deschis recent Flexenbahn, care a unit cele două jumătăți ale zonei de schi Arlberg într-un întreg fără întreruperi, stațiunea a cunoscut o creștere importantă.

Descoperiți mai multe cabane noi de ultimă generație, inclusiv Chalech 4. Deschisă în 2020, este întinsă pe trei etaje și oferă o combinație șic și discretă de cherestea brută și mobilier cu aromă scandinavă. Între timp, personalul de la Bramble, specialist în cabane cu catering, care și-a perfecționat standardele înalte în Verbier, aprofundează sentimentul de confort.

Uitați de căzile cu hidromasaj. În zilele noastre, piscinele private sunt un semn mai sigur al luxului de ultimă generație în Alpi – iar la Shemshak Lodge aveți una cu vedere la ceea ce este probabil cea mai căutată zăpadă din lume.

Dar este bine să știi că cea mai mare rețea de teleschiuri și pârtii din lume vă așteaptă ori de câte ori sunteți pregătiți.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *