Anunț de presă privind încheierea implementarii proiectului “Granturi pentru capital de lucru acordate entitatilor din domeniul agroalimentar” pentru firma BIOPEL AGRO S.R.L.

December 8, 2022
15
Views


07.12.2022

Anunț de presă privind încheierea implementarii proiectului “Granturi pentru capital de lucru acordate entitatilor din domeniul agroalimentar” pentru firma BIOPEL AGRO S.R.L.

BIOPEL AGRO cu sediul în jud Teleorman, localitate Mavrodin, anunta incheierea proiectului cu titlul „Granturi pentru capital de lucru AGRI-FOOD” proiect nr RUE 3537 inscris in cadrul masurii „Granturi pentru capital de lucru acordate entitatilor din domeniul agroalimentar”, instituite prin OUG 61/2022.

Proiectul are o perioada de derulare de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Antreprenoriatului si Turismului/ AIMMAIPE , respectiv (data) 21.06.2022.

Valoarea totala este de 178.950,3 lei, din care : 155.608,95  lei grant si 23.341,35 lei cofinanțare.

Locatia de implementare este situata in Jud Teleorman, Localitatea Mavrodin.

 

Obiectul contractului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin măsura “Granturi pentru capital de lucru AGRO-FOOD”, implementată de către Ministerul Antreprenoriatului si Turismului/ AIMMAIPE, în conformitate cu prevederile OUG nr 61/2022 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operaţional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, cu completările şi modificările ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Durata de implementare a proiectului este de maxim 1 an, începând cu data intrării în vigoare a Contractului de finanțare.

Proiect cofinanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020.

                                                            SC BIOPEL AGRO S.R.L.

 

Persoană de contact: CATAN ALINA

 Email: biopel_agro@yahoo.com, Telefon: 0768.831.385

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *