Care este cea mai bună soluție pentru iluminarea locuinței tale

December 8, 2022
16
Views


Neona Interiors este genul de magazin/afacere pe care tu îl/o cauți atunci când ești în căutarea, spre exemplu, a celor mai bune soluții de iluminat living. Indiferent de paleta de culori și fundalul decorativ ale camerei, echipa noastră de designeri profesioniști îți vor oferi cele mai bune servicii și nu te va dezamăgi! Reamenajarea locuinței tale nu a fost niciodată mai simplă, iar noi te vom ajuta să îți dai seama de acest lucru cât se poate de repede, simplu și ușor.

Citește în continuare pentru a afla care sunt acele candelabre care îți vor transforma locuința într-un spațiu desprins din povești.

Haide să îți facem cunoștință cu Neona Interiors

Dacă ești în căutarea sinonimului perfect pentru sintagma „armonie între simplitate și frumos”, atunci te poți opri, deoarece noi avem răspunsul. Sinonimul este Neona Interiors. Această afacere a luat naștere din dorința de a-i îndruma pe toți doritorii de a face o schimbare pe drumul cel mai bun și potrivit pentru ei.

Nu este un lucru ușor să alegi piesele decorative potrivite pentru casa ta, însă membrii echipei noastre te vor face să te simți de parcă asta este doar o joacă de copii. Tot ce ai de făcut este să întocmești o listă de dorințe legate de aspectul produsului potrivit pentru tine. Aceasta ar trebui să conțină informații detaliate despre mărime, material, tip și intensitate de lumină, culori și formă.

Când ai terminat de evaluat ceea ce îți dorești de la obiectul tău decorativ, trebuie doar să ne contactezi și să ne spui care este viziunea ta. Urmărește cum aceasta devine realitate cu ajutorul Neona Interiors.

Află care sunt serviciile și produsele pe care noi ți le putem oferi

După cum am mai zis și anterior, scopul nostru este să transformăm orice încăpere într-un spațiu de vis pentru toți cei care își vor face  simțită prezența pe acolo. Pentru ca acest lucru să poată fi și posibil, avem nevoie de o gamă variată de produse și de servicii pe care noi să ți le putem oferi. În continuare, echipa noastră a decis să întocmească o listă cu toate tipurile de produse pe care le vei găsi la Neona Interiors

Produsele de care poți profita de pe site-ul nostru sunt următoarele:

Corpuri de iluminatTablouriDecorațiuniPiese de mobilier

Corpurile noastre de iluminat se subîmpart și ele în două mari categorii cu micile lor secțiuni. Acestea sunt:

–       După camera dorită

Corpuri de iluminat living

Corpuri de iluminat bucătărie

Corpuri de iluminat baie

Corpuri de iluminat dormitor

Corpuri de iluminat camera copilului

Corpuri de iluminat hol

Corpuri de iluminat birou

–       După forma corpului de iluminat

Aplice

Candelabre

Pendule

Lustre

Lampadare

Lămpi

Veioze

Plafoniere

Ce piese de mobilier poți achiziționa de la Neona Interiors

Piesele de mobilier sunt foarte importante atunci când vorbim de designul interior al unei încăperi. Din acest motiv, Neona Interiors vine cu un set de soluții inedite pentru casa ta!

Masa Glam Marble este primul produs din categoria de piese de mobilier. Cu un design aparte, această masă este menită să atragă atenția tuturor celor prezenți în încăpere. Culorile sunt versatile, simple, facând piesa de mobilier să fie ușor de încadrat în orice tip de decor sau încăpere.Oglinda Gold Leaves/Oglinda Sunflower Turquoise sunt două tipuri de obiecte ce nu ar trebui să lipsească niciodată de pe pereții casei tale. Designul inedit vor da o aură aparte locuinței tale.

Neona Interiors – soluția pentru întreaga ta locuință!

Designul interior poate fi foarte ușor atunci când lucrezi cu obiecte de înaltă calitate și cu un aspect frumos și elegant. Din dorința de a încuraja oamenii să își aducă viziunile la realitate am apărut noi! Dacă ești curios de aspectul produselor noastre, te invităm să ne faci o vizită pe site!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *