Mozzafiato Ristorante & Lounge se deschide vineri, 16 decembrie, pentru iubitorii mâncărurilor mediteraneene cu gust din București!

December 14, 2022
18
Views


Un restaurant ca o sublimă experiență de fine dining mediteraneană! Mozzafiato își deschide porțile vineri, 16 decembrie, pentru iubitorii de senzații culinare de excepție din București!

Mozzafiato Ristorante & Lounge este situat în zona Floreasca și prezintă un concept multidirecțional, îmbinând atmosfera relaxată de restaurant premium cu energia extravagantă de lounge. Mozzafiato Ristorante & Lounge aduce un meniu mediteranean îmbelșugat, cu preparate de tradiție, ce călătoresc din nordul fastuos al Italiei până în sudul însorit al Greciei, începând cu paste și fructe de mare, până la delicii unicate cu trufe și foiță de aur. 

Mozzafiato Ristorante & Lounge te așteaptă pregătit și pentru evenimentele speciale din viața ta, dispunând de spații pentru evenimente business sau personale, conferințe sau întâlniri de afaceri și petreceri. Mozzafiato este locul perfect și pentru petreceri private. Iar de Revelion, te așteaptă la New Year’s Eve Mozafiesta 2023, pentru o experiență luxuriantă a trecerii dintre ani. 

Marea deschidere te așteaptă cu un spectacol de neratat de muzică live cu Giorgio Ciabattoni! Experimentează gustul la Mozzafiato!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *