Cum functioneaza un sistem de dedurizare nonelectric?

December 29, 2022
29
Views


Dedurizatoarele de apa Kinetico sunt proiectate pentru a reduce depunerile de apa dura si acumuularile de  calcar.Acestea folosesc o tehnologie non-electrica asigurandu-se ca nu exista cronometre, computere sau alte componente electrice de reparat sau de inlocuit, neavand o problema in cazul intreruperilor de curent.Toate dedurizatoreke kinetico se regenereaza la cererea sistemului dupa un anumit numar de mc de apa in directa corelare cu tipul sistemului si duritatea apei la intrarea in  sistem.

  Cum functioneaza dedurizatorul de apa KINETICO?Apa dura este inmuiata prin indepartarea mineralelor de duritate din apa printr-un proces chimic numit schimb ionic.Cand apa dura intra in sistemul de dedurizare a apei are loc acest schimb ionic in stratul de rasina.Ionii de duritare calciu si magneziu sunt schimbati cu  ioni de sodiu facand apa moale.

   Odata ce patul de rasina este umplut cu ioni de duritate trebuie sa aiba lic regenerarea sau curatarea rasinii.Sarea este folosita in mod obisnuit in procesul de regenerare pentru a curata granulele de rasina.Dupa ce are loc curatarea procesul de dedurizare a apei poate continua.

  Indiferent de dimensiunea casei tale sau de cantitatea apei utilizate Kinetico are un sistem pentru dedurizarea apei potrivit pentru nevoile tale.Puteti contacta un expert Topwater.ro pentru a discuta despre optiunile de tratare a apei.Un profesionist in apa va va ajuta sa determinati cel mai bun sistem Kinetico de dedurizare a apei pentru casa d-voastra.

Care sunt avantajele sistemelor KINETICO?

1.Functionare non-electrica .Alimentat de fluxul de apa care capteaza energia cinetica , in loc de componente electrice sunt folosite componente mecanice care nu trebuie reparate sau inlocuite des.In general acolo unde se monteaza sistemele de dedurizare se formeaza umiditate, este de multe ori un mediu sarat care poate dauna circuitelor electrice.Prin eliminarea electricitatii practic Kinetico a eliminat aceste probleme .

2.Operare foarte precisa , eficienta.Caracteristica Kinetico XP permite calibrarea mai precisa a sistemului la la conditiile de duritate a apei din casa d-voastra, avand eficienta sporita duce la economii in utilizare in costuri operationale.

3.Fiabilitate mare.Dedurizatoarele Kinetico sunt de lunga durata sunt proiectate sa reziste 20-30 ani si sunt sustinute de o garantie de 5 ani.

4.Cantitate REDUSA DE SARE la o regenerare!Dedurizatoarele KINETICO folosesc cu 70% mai putina sare in procesul de regenerare, plus un termen foarte scurt de regenerare.Sunt sisteme KINETICO care fac regenerarea in 10-15 minute chiar la o duritate foarte mare.

5.Debite generoase de apa tratata!Sunt concepute pentru otice fel de aplicatie chiar daca este un consum mare de apa.Ofera debite de apa generiase fara a afecta calitate a  procesului de dedurizare.Avand avantajul ca multe sisteme KINETICO sunt de tip duplex acestea asigura apa tratata 24/24 ore.

Care sunt dedurizatoarele Kinetico acoperitoare pentru orice consum casnic?

      Daca duritatea apei este pana in 29 de grade germane putem opta pentru un sistem Kinetico de tip duplex model Aquakinetic , acesta asigura apa tratata 24/24 , ofera un debit de 18 litri/minut , contine 4,5 litri de rasina/ tanc , regenerarea dureaza 11 minute iar consumul de apa la o regenerare este de 19 litri apa si 0,23 kg sare. Putem opta si pentru un sistem cu un singur tanc spre exemplu Essential 11 care asigura un debit de 36 litri/minut ,contine 10,5 litri rasina , regenerarea dureaza 15 minute , consumul de apa este de 25 litri apa si 0,36 kg de sare, acest sistem nu ofera apa tratata in timpul regenerarii.

     Daca avem o duritate mai mare a apei pana in 49 grade germane atunci putem opta  pentru Kinetico Premier Plus cu 11 litri rasina/fiecare din cele 2 tancuri, regenerarea dureaza 12 minute, consuma 28 litri apa la o regenerare si 0,45 kg sare , avand un debit de 22,7 litri/minut.Sistemul ofera apa tratata 24/24 h. Putem opta si pentru dedurizator kinetico Essential 17 cu un singur tanc care are 17 litri rasina, consuma 0,73 kg sare la o regenerare si 32 litri apa.Timpul de regenerare este 15 minute.Sistemul nu ofera apa dedurizata pe timpul celor 15 minute de regenerare.Debitul de apa este de 34 litri/minut.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *