LauraMED – Excelență în stomatologie

January 3, 2023
15
Views


CRAIOVA, 03 Ian, 2023 – Clinica LauraMED anunță astăzi detalii cu privire la investițiile pentru îmbunătățirea serviciilor medicale oferite pacienților de toate vârstele. LauraMED oferă în momentul de față gama completă de servicii stomatologice.

Cu o nouă investiție într-un microscop stomatologic ultra-performant, realizată din capital propriu, Clinica de Stomatologie – LauraMED continuă dezvoltarea portofoliului de servicii stomatologice pe care le pune la dispoziția pacienților începând cu anul 2023.

Aceasta nouă investiție reprezintă un pas normal care face parte din angajamentul pe care ni l-am luat față de sănătatea pacienților noștri.

ENDODONȚIE LA MICROSCOP

Folosind tehnică medicală modernă și medici specializați putem asigura cel mai bun nivel de satisfacție pe care il pot obține oamenii care vin la noi să își rezolve problemele stomatologice.

Noul microscop ultra-modern ne oferă posibilitatea de a trata afecțiunile endodontice prin tratamente de canal și retratamente ale tratamentelor de canal eșuate sau complicate prin tehnicile clasice la un nivel superior calitativ și cu atenție sporită la cele mai mici detalii referitoare la tratament.

Astfel putem salva dantura naturală a pacienților pentru o perioadă mai lungă de timp, oferind în plus prin intermediul tehnologiei medicale o garanție suplimentară referitoare la calitatea lucrării de tratament endodontic efectuată.

Ne aflăm astăzi pe un drum către sisteme tehnologice medicale avansate din dorința de a oferi orașului nostru, Craiova, pe lângă cei mai buni medici din domeniul stomatologic privat, accesul atât de necesar la tehnologie medicală avansată care în mod normal este disponibilă doar în marile orașe ale lumii.

CHIRURGIE LASER

În anul 2022 am făcut trecerea de la chirurgie clasică la chirurgie dentară laser, oferind un plus valoare serviciilor de chirurgie dentară și o siguranță sporită pacienților, datorată lipsei sângerării în timpul intervenției chirurgicale și a unui timp redus de vindecare a traumei chirurgicale.

Chirurgia laser este atât un serviciu în sine cât și o procedură adjuvantă pentru pacienții care își doresc implanturi dentare și care pot avea nevoie de frenectomii sau alte proceduri chirurgicale similare.

IMPLANTURI DENTARE

LauraMED oferă pacienților implanturi dentare de cea mai bună calitate, mărcile OSSTEM și HIOSSEN, cu rezultate de excepție și rată mare de integrare (peste 90%).

Implanturile dentare OSSTEM se află în prezent la a 3-a generație de implanturi și oferă una din cele mai complete și variate game de implanturi dentare, fiind adaptate aproape oricăror situații, indiferent de complexitatea medicală a cazuisticii.

DESPRE LAURAMED

Satisfacția pacienților noștri și menținerea unei excelente stări a sănătății lor orale rămâne prioritatea noastră numărul 1.

LauraMED a fost fondată în anul 2017 de către Dr. Săftoiu Laura-Alina, Medic Stomatolog cu Competențe în Implantologie Orală și Master în “Restaurări protetice cu sprijin implantar”, cu scopul clar de a oferi pacienților din Craiova conceptul de “Excelență în stomatologie”. La 6 ani distanță, echipa noastră formată din 8 medici stomatologi acoperă toate ramurile de stomatologie, reușind să ajutăm până în prezent un număr de peste 10,000 pacienți, adulți și copii, să își recapete sănătatea orală.

Misiunea noastră rămâne aceeași: să îmbunătățim sănătatea, calitatea și durata vieții pacienților noștri.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *