Cursurile MBAKids, au fost premiate ca „Cel mai Complex Program MBA pentru Copii” la Gala iSuccess Awards

January 6, 2023
22
Views


MBAKIDS Academy a primit un prestigios premiu în domeniul educației pentru copii, în cadrul celui mai mare eveniment de networking din lume, iSuccess Awards. După galele grandioase realizate împreuna cu celebra companie media de afaceri Forbes, în orașe ca Monaco, Cannes, Dubai, Los Angeles sau Veneția, iSuccess a ajuns la finalul anului trecut la București unde a adunat oameni excepţionali, într-un cadru de networking exclusivist.

Pe 15 decembrie 2022, MBAKids Academy a strălucit pe covorul roșu de la “Le Chateau”, primind premiul pentru “Cel mai Complex Program MBA pentru Copii” în aplauzele unei audiențe de excepție.Este o recunoaștere oficială a rezultatelor academiei care s-a remarcat prin misiunea, viziunea și valorile pe care le transmite copiilor din întreaga țara. Majoritatea oamenilor de afaceri prezenți la “Le Château”, inclusiv vedetele media prezente și-au manifestat dorința de a sprijini și promova acest proiect educațional de țară.

MBAKids a adus educația de afaceri și mentalitatea de creștere pentru copii în România, devenind noul fenomen în dezvoltarea personală a copiilor. Această expasiune fără precedent nu mai este o surpriză pentru nimeni, Academia MBAKids devenind noua referință în educația de afaceri și leadership pentru copii. Startul a fost luat după ce în numai 5 zile de la lansarea în România, peste 250 de parinti și-au înscris copiii la cursurile MBAKids.

Cu un concept de țară unic, pornit de la rădăcinile educaționale ale sistemelor de învățământ Australian, Britanic și din Singapore, MBAKids Academy a câștigat rapid recunoaștere de piața fiind desemnat drept cel mai complex program MBA pentru copii din România în cadrul galei prestigiosului eveniment iSuccess Awards. “La MBAKids Academy intenționăm să stabilim un standard de educație pentru copii în arta și știința afacerilor, a economiei și leadershipului pentru următorii ani. Nu este niciodată prea devreme pentru un copil să afle adevăruri despre viață și afaceri.MBAKids este pasul natural către succes al oricărui copil. Prin cursurile noastre, ajutăm copiii să decidă cu privire la viitoarea lor carieră și să obțină abilitățile de viitori lideri”, precizează Răzvan Vasile, CEO al MBAKids Academy.

Pachetul de cursuri MBAKids include următoarele module de dezvoltare personală pentru copii: Mentalitate de Succes, Leadership, Inteligență Emoțională, Educație Financiară, Afaceri și Startups, Tehnici de Negociere, Marketing și PR, Comunicare și Dicție, Restart în Gândire, Etichetă și Bune Maniere, Vorbit în Public, IT și Robotică și Supraviețuire.

Website MBAKids Academy: https://mbakids.ro/MBAKids Academy 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *