Augmentare buze la Afrodite.ro

January 6, 2023
14
Views


Augmentarea buzelor vizează umplerea și conturarea acestora, obținând o formă frumoasă și simetrică, cu volum suficient și, mai ales, cu buze naturale care se integrează armonios cu restul feței. O creștere semnificativă a volumului buzelor prin injecții cu acid hialuronic, este suficientă pentru a accentua mai mult contururile și pentru a crește atractivitatea inimii buzelor sau a arcului lui Cupidon. Practic, forma congenitală a buzelor nu poate fi schimbată chirurgical. De asemenea, nu toate buzele sunt potrivite pentru augmentare. Serviciul de augmentare buze la Afrodite.ro se referă la creșterea în volum a buzelor și definirea contururilor și acest lucru se realizează prin umplerea buzelor cu acid hialuronic. 

Serviciul de augmentare buze la Afrodite.ro

Procedura de augmentare buze la Afrodite.ro nu este dureroasă. Înainte de procedură, buzele sunt tratate cu un gel anestezic extrem de eficient, care trebuie să funcționeze timp de aproximativ 45 de minute. Astfel, procedura în sine este aproape nedureroasă. Putem accentua că augmentarea buzelor este necesară sau utilă doar în cazuri individuale. Experții care oferă acest serviciu de augmentare buze la Afrodite.ro se depărtează hotărât și expres de colegii care nu cunosc limite și care execută acest serviciu creând așa-zisele buze gonflabile. Odată cu înaintarea în vârstă, buza superioară se îngustează și ea, deoarece celulele nu se mai regenerează și țesutul se micșorează. In acest caz, se poate emite cu calm o indicație pentru mărirea buzelor cu conștiința curată. Tehnicile de injectare ale medicilor individuali sunt foarte diferite și, din păcate, sunt efectuate mult prea des fără un plan de terapie întocmit anterior. Mulți colegi injectează filler-ul în structura buzelor (granița dintre albul și roșul buzelor). Efectul inițial clar vizibil al acestei metode de injectare a buzelor se datorează unei umflături pe termen scurt, dar duce la o pierdere de durată a conturului buzelor și durează doar o perioadă scurtă de timp.

Augmentare buze la Afrodite.ro – Avantaje

Clinica de practică estetică Afrodite.ro oferă pacienților săi un concept general pentru augmentarea buzelor. Răspunde dorințelor tale personale și ține cont de armonia necesară între roșu, alb, conturul buzelor sau structura buzelor și inima buzelor. Albul buzelor este acoperit cu un acid hialuronic subțire. Așa este netezit aspectul albului buzelor. Conturul buzelor/marginea buzelor  este căptușită cu materiale mai stabile dimensional, care subliniază o tranziție accentuată, dar fluidă, de la albul buzei la marginea roșie a buzei. Sub nicio formă nu trebuie mărit prea mult volumul. Posibilitatea modelării cu un gel de umplutură este adesea supraestimată. Roșul buzelor  este prelucrat de un acid hialuronic stabil de volum și formă și are scopul de a sublinia naturalețea gurii. O umplere de volum cu produsele potrivite, permite o procedură de augmentare buze la Afrodite.ro estetică, armonioasă și pe termen lung. Pentru serviciul de augmentare buze la Afrodite.ro se folosesc atât canule ascuțite, cât și canule tocite pentru a plasa diferite geluri de acid hialuronic în buza interioară umedă, buza roșie, conturul buzelor și buza albă. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *