Implant dentar vs Punte dentară, Clinica Luxury Smile din București explică care este cea mai bună opțiune

January 20, 2023
15
Views


Implanturile sunt o soluție mai bună decât punțile dentare tradiționale, deoarece acesta sunt fixate în osul maxilar, oferind o stabilitate și o durabilitate superioare.

 

Implantul dentar este o soluție de înlocuire a dintelui, care este o rădăcină de titan inserată în osul maxilar și oferă suport pentru un dinte nou. Acest lucru face ca implantul să fie mult mai stabil decât o punte dentară, care este susținută de dinții vecini. De asemenea, implantul dentar nu necesită pregătirea sau șlefuirea dintelui vecin, precum și întreținere specială.

 

Pacienții care optează pentru implant dentar pot beneficia de o funcționalitate și estetică asemănătoare cu a dintelui natural, îmbunătățind astfel calitatea vieții lor. Implantul dentar poate fi utilizat pentru a înlocui un singur dinte sau chiar mai mulți dinți. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat ca suport pentru o punte dentară sau proteză dentară, oferind o soluție mai stabilă și mai durabilă.

 

Echipa noastră de medici specialiști în implantologie va fi disponibilă pentru a răspunde oricăror întrebări și a oferi consultații pentru a determina dacă implantul dentar este o opțiune potrivită pentru pacienții noștri.

 

 

Contact:

Sf. Ștefan, nr. 19, sector 2

București (rond Izvorul Rece)

office@luxurysmile.ro

0735-153-230

www.luxury-smile.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *