Mărirea buzelor în București – tehnici moderne și profesioniste

January 20, 2023
14
Views


Desigur, prin procedura de augumentare, buzele devin mai voluminoase, dar și mai hidratate, ceea ce este un alt avantaj semnificativ. Indiferent care vă sunt motivele personale, la Clinica Afrodite din București veți putea beneficia de tratamentul de mărire a buzelor pentru a vă atinge astfel obiectivele de frumusețe și pentru a vă spori încrederea în sine. Pe lângă tratamentul de augumentare a buzelor, Afrodite Aesthetic Clinic oferă o paletă extinsă de servicii, injectări, tratamente non-invazive și de chirurgie estetică. Accesați afrodite.ro pentru a descoperi gama completă de proceduri estetice. 

Ce presupune tratamentul de mărire a buzelor?

Tratamentele de mărire a buzelor seamănă cu alte tratamente de umplere dermică. Mai precis, tratamentul poate să dureze aproximativ 20 de minute și constă în câteva injecții minore efectuate în diferite zone ale buzelor. Rolul injecțiilor este acela de a spori volumul și de a accentua forma buzelor. În general, tratamentul de augumentare a buzelor este confortabil și foarte bine tolerat de majoritatea persoanelor, deoarece buzele sunt pregătite înainte de tratament cu lidocaină. Tot înainte de tratament, veți participa la o consultație cuprinzătoare pentru a discuta despre preocupările estetice personale, despre eventualele tratamente pe care le-ați încercat anterior, despre alergiile la medicamente și alte informații medicale relevante. În urma acestei consultații, se va stabili dacă puteți beneficia de acest tratament în funcție de tipul de piele și dacă sunteți însărcinată sau alăptați. 

Cum să vă pregătiți  pentru procedura de mărire a buzelor?

Principala regulă pe care va trebui să o respectați presupune să întrerupeți temporar administrarea medicamentelor și a suplimentelor care subțiază sângele, cum ar fi vitamina E, aspirina și suplimentele cu Ginko. Cu cel puțin o săptămână înainte de tratament, este recomandat să încetați folosirea produselor exfoliante sau potențial iritante în jurul gurii. Dacă folosiți retinol sau acizi, cum ar fi acid glicolic, acid salicilic sau benzoil de peroxid, cel mai indicat este să aplicați un strat generos de vaselină pe buze înainte de folosirea acestor produse, deoarece vaselina va acționa ca o barieră și va împiedica acizii să ajungă pe buze.

Îngrijirea buzelor după tratamentul de augumentare

După tratamentul de mărire a buzelor, medicul vă va oferi mai multe instrucțiuni pe care va trebui să le respectați pentru ca procedura să vă ofere rezultatele pe care le doriți. În general, va trebui să evitați exercițiile fizice intense timp de cel puțin 48 de ore după tratament pentru a vă menține tensiunea arterială scăzută. Totuși, veți putea merge pe jos și veți putea să vă implicați în alte activități ușoare. De asemenea, ar trebui să evitați temperaturile ridicate, cum ar fi dușurile fierbinți, spălatul pe față cu apă fierbinte, băuturile fierbinți, căzile cu hidromasaj, saunele, dar și lumina directă a soarelui. Nu se vor aplica pe buze produse cosmetice timp de cel puțin 24 de ore de la tratament. Unele persoane doresc să își corecteze asimetria buzelor, în timp ce altele își doresc buze mai voluminoase și mai atrăgătoare. Procedura de mărire a buzelor crește volumul buzelor, șterge liniile fine și oferă buzelor forma dorită. Dacă mărirea buzelor este tratamentul de care aveți nevoie, contactați Afrodite Aesthetic Clinic pentru a vă programa o consultație.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *