o soluție eficientă pentru dinții lipsă sau deteriorați

January 20, 2023
14
Views


Implanturile dentare sunt rădăcini în formă de șurub, din titan, care se fixează în osul maxilar sau mandibular și servesc ca bază pentru coroane, punți sau proteze fixe, asigurând un zâmbet sănătos și natural.

 

La Dr. Katta, medicii noștri specialiști în implantologie dentară înțeleg cât de important este să ai un zâmbet frumos și sănătos. Dinții lipsă pot afecta încrederea în sine și poate face dificilă interacțiunea cu cei din jur. De aceea, oferim o gamă largă de opțiuni de implant dentar pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui pacient.

 

Implanturile dentare oferă numeroase beneficii, cum ar fi îmbunătățirea funcției masticatorii, prevenirea pierderii osului și menținerea poziției dinților în gură. De asemenea, acestea pot îmbunătăți aspectul estetic al zâmbetului și ajuta la îmbunătățirea încrederii în sine.

 

La Katta Dental Care, oferim pacienților o experiență confortabilă și personalizată, începând cu consultația și până la procedura de implant dentar.

 

Vă invităm să programați o consultație pentru a afla mai multe despre opțiunile de implant dentar disponibile la clinica noastră. Nu lăsați dinții lipsă să vă afecteze calitatea vieții!

 

Programați-vă acum pentru a vă bucura cât mai repede de beneficiile implanturilor dentare.

 

Contact:

Strada Cornisei, nr.8, parter, scara E, ap 3, Slatina.

0766 482 049

office@drkatta.ro

www.drkatta.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *