Art Implant anunță importanța igienei orale pentru posesorii de implanturi dentare

January 20, 2023
14
Views


Implanturile dentare sunt o opțiune durabilă și estetică pentru a înlocui dinții lipsă sau deteriorați, dar pentru ca acestea să dureze cât mai mult și să rămână sănătoase, este necesară o îngrijire orală adecvată.

 

La Art Implant, medicii noștri specialiști în implantologie dentară recomandă pacienților să adopte o rutină riguroasă de igienă orală, inclusiv periajul dinților cu pastă de dinți cu fluor, utilizarea aței dentare și a soluțiilor de clătire, precum și vizite regulate la dentist pentru control și curățare profesională.

 

Este important să se înțeleagă că implanturile dentare necesită aceeași îngrijire ca și dinții naturali. O igienă orală adecvată poate ajuta la prevenirea acumulării placii bacteriene și a tartrului, care pot duce la infecții și pierderea implantului.

 

Invităm pacienții noștri care au implanturi dentare să programeze o vizită la clinica noastră pentru a discuta despre rutina lor de îngrijire orală și pentru a primi sfaturi personalizate. Împreună, putem asigura durabilitatea și sănătatea implanturilor dentare. Nu ezitați să ne contactați pentru a programa o vizită.

 

Contact:

Bulevardul Corneliu Coposu, București

0731 321 111

artimplant@artimplant.ro

https://www.artimplant.ro/

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *