Află acum cine continuă adevărata tradiție a fabricii de cherestea Mănăștiur!

February 7, 2023
14
Views


Dacă nu tradiția producerii de traverse de cale ferată este cea care ne unește la Fabrica de Cherestea din Mănăștiur, atunci nu știu ce o mai poate face. Cu peste 15 ani de experiență în acest domeniu, ne prezentăm în fața ta pentru a-ți pune pe tavă absolut toate informațiile necesare despre noi și despre produsele/serviciile noastre.

Continuă lecturarea acestui articol dacă ești curios de lucrurile pe care noi le avem de oferit sau dacă ești în căutarea unei dovezi care atestă profesionalismul nostru!

Descoperă absolut totul despre serviciile și produsele pe care Pamirco le are de oferit!

Scopul fiecărei companii este de a da dovadă de profesionalism și de a le oferi clienților experiențe cât se poate de plăcute. Cum apar astfel de experiențe plăcute? Ei bine, acestea apar prin oferirea unor servicii și produse de primă clasă. Unde poți găsi toate aceste lucruri? Pamirco este răspunsul tău la această întrebare, iar noi îți vom spune și de ce!

Pamirco este o companie apărută din dorința de a continua tradiția unei superbe fabrici de prelucrare a lemnului despre care vom vorbi ulterior în acest articol. Aceasta este formată dintr-o echipă de profesioniști care îți prestează și care îți pot oferi ceea ce cauți tu de fapt de la o firmă. Ceva de calitate, de bun gust, care sugerează profesionalism și încredere!

Firma noastră prestează servicii de:

-ImpregnareUscare artificială

-Aburire

și e specializată în producția de:

– Traverse de cale ferată normale

– Traverse folosite la macazuri și încrucișări

– Traverse pentru poduri

– Panouri asamblate

– Cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei

În plus, la cerere, suntem dispuși să îți producem orice tip de element din lemn care intră în structura căilor ferate. Unde mai găsești tu o companie dispusă să îți ofere și lucruri extra dacă de asta ai tu nevoie?

De ce Pamirco este cea mai bună firmă de prelucrare a lemnului din lume?

Așa cum am mai menționat, Pamirco este cunoscută pentru două mari lucruri:

Calitatea serviciilor și a produselor sale.Continuarea minunatei tradiții de prelucrare atentă a lemnului a Fabricii de Cherestea din Mănăștiur.

Am fabricat 529701 traverse de cale ferată, 238167 panouri, 342861 cherestea, deci putem spune că știm ce înseamnă să fii cu adevărat un profesionist. Ne adaptăm în mod constant la cererile pieței, deci întotdeauna vom avea parte de perfecționare profesională, iar tu de servicii de lux.

Pentru mai multe detalii despre noi și despre produsele/serviciile noastre, nu ezita să ne faci o vizită pe site-ul nostru!

Alege să încurajezi tradiția alături de Pamirco!

Tradiția trebuie să fie dusă mai departe dacă nu ne dorim ca ceea ce au început cu muncă grea străbunii noștri să dispară odată cu bătaia de vânt. Pamirco este o astfel de companie. Am adorat și încă adorăm ceea ce au început fondatorii Fabricii de Cherestea din Mănăștiur. Așadar, am ales să continuăm cu mândrie și cu încredere munca depusă pentru prelucrarea fină a lemnului și să o extindem mai departe.

Astfel am ajuns să colaborăm cu mari companii din țări precum: Turcia, Egipt, Japonia, Slovenia, Ungaria, Serbia, Olanda, Anglia, Germania, România și Belgia. Punem accent pe calitatea tuturor produselor pe care noi le avem de oferit și pe profesionalismul cu care ducem la capăt orice fel de serviciu ales de către clienții noștri. Nu există provocare pe care să nu o putem da de capăt și nici client care să fi plecat vreodată nemulțumit de la noi.

Încercăm să oferim cele mai plăcute experiențe clienților noștri. Deci nu ezita să ne faci o vizită pe site și să ne contactezi dacă ți-a făcut măcar ceva cu ochiul din ce am spus noi mai sus!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *