Filtrele Finaqua, concepute în România pentru apa din România

February 13, 2023
20
Views


Urbanizarea, industrializarea, dezvoltarea tehnologică accelerată ne-au adus apa aproape, dar, în același timp, au „murdărit-o”. Pe lângă dezvoltarea soluțiilor de alimentare cu apă de la robinet, omul a fost nevoit să găsească soluții și pentru deversarea apei uzuale.
Așa se face că, circuitul apei în natură s-a transformat într-un alt circuit, unul al captării apei curate, murdăririi ei, apoi deversării înapoi în natură. Iar la mijloc, în tot acest proces, este omul care consumă apă venită prin țevile pline de rugină.

În România, doar 40% din populație bea apă de la robinet. Majoritatea dintre români filtrează apă cu  ajutorul aparatelor de filtrare prezente pe piață. Restul de 60% folosesc apă îmbuteliată, crezând că, astfel, consumă apă de calitate, însă realitatea este că apă îmbuteliată în PET poate conține o substanță extrem de cancerigenă, care ajunge în apă atunci când transportul și depozitarea apei nu se fac în condiții corespunzătoare.
Ce conţine apă de la robinet, de fapt?
Plumb, rugină și impuritățiClorZincFierCupruElemente oxidantePesticide.

Eliminăm artificialul și îți aducem înapoi Natura

Cu ajutorul tehnologiei Finaqua, îţi vom aduce la robinet cea mai curată apă naturală, indiferent cât de multe impurități a adus cu ea din rețeaua de distribuție. În paharul tău, vei avea de acum, doar apă de la robinet limpede, proaspătă, alcalină și antioxidantă. Este o apă care te ajută să scapi de plastic, drumuri inutile la supermarket, bani aruncați pe geam sau impurități care îți atacă organismul

Cumpără acum produsul echivalent al celebrului filtru Kangen, de la Finaqua și ai reducere de 200 lei la filtrele Finaqua Duo sau 150 lei la Finaqua Uno.
Folosește codul de reducere DEZEEN21 și bucură-te de o viață sănătoasă!

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *