De la pasiune la afacere

February 21, 2023
18
Views


Poezia, din pacate, nu mai este atat de apreciata in zilele noastre, iar ca tanar iubitor de poezie, aceasta pasiune a inceput cu un val de rasete, fara sa ma clinteasca totusi.

Am inceput prin a scrie poezii pe care le publicam pe blogul personal, am scris incercand sa imi depasesc zilnic prestatia de la ultima poezie scrisa, fara sa fiu distras de parerile din jurul meu, probavil atunci cand faci cee ace iti place si dai frau liber visului, vocile de pe fundal devin doar niste sunete estompate, pe care nu le mai auzi si carora nu le acorzi importanta.

Ani la rand am scris fara sa fiu platit sau sa am un avantaj in societate din reaba asta, am scris oentru mine si pentru cei doit rei urmaritori care mai citeau ce scriam.

Nu mi-a trecut nici macar o clipa prin cap idea sa renunt, atunci cand scriu ma simt liber, ma simt eu, cum as putea sa renunt la propria persoana?

Cativa ani mai tarziu, am descoperit ca pot sa fac o mica afacere din treaba asta oferind servicii de cpywriting, initial nu imi venea sa cred ca cineva ma poate plati doar ca sa scriu, adica era un vis indeplinit, maiales momentele in care am scris versuri pentru melodiile unor artisti, incepeam sa castig bani din cuvinte scrise.

Sunt inginer de meserie si conform studiiilor absolvite, deci am conform societatii un profil ethnic, dar cum nu pun accent pe cee ace crede societatea, va spun cu mana pe inima ca sunt un spirit boem iubitor de poezie si arta.

In prezent merg in parallel si cu ingineria si cu serviciile de copywriting si SEO, incercand sa evoluez de la o zi la alta, bineinteles ca am urmat si cursuri, culmea care mi-au placut extrem de mult, comparative cu cele din facultate unde mergeam de nevoie, aici este o alegere.

Fiecare din noi are sansa de a-si indeplini visul, trebuie doar sa ai nebunia necesara ca sa te apuci de treaba, de acolo nu mai exista cale de intors, se aprinde scanteia si pasiunea o sa va arda in fiecare zi.

Sa nu va fie rusine sau frica de societate sau de parerea celor din jur, fericirea si implinirea voastra este mult mai importanta decat parerea lor, iar viata este mult prea scurta ca sa ne permitem sa aruncam vise pe geam doar din teama de esec.

Esecul face parte din process, important este sa nu renunti, iar daca faci cee ace iti place cu adevarat, este imposibil sa renunti, important este sa mergeti dupa visul pe care voi il aveti, nu visul indus de societate, familie sau prieteni.

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *