Implant dentar București

February 21, 2023
15
Views


Prodent Dr. Gruia este o clinică stomatologică modernă și bine echipată, care oferă servicii de implantologie dentară la cele mai înalte standarde. Echipa clinicilor este formată din medici stomatologi specializați în implantologie dentară, care utilizează cele mai recente tehnologii și materiale pentru a oferi pacienților cele mai bune rezultate posibile.

Procedura de implant dentar începe cu o evaluare completă a pacientului și a stării sale de sănătate dentară. În funcție de situația pacientului, poate fi necesară o intervenție de curățare a dinților sau o extracție a dinților deteriorați înainte de a se putea face implantul.

În timpul procedurii de implant dentar, medicul stomatolog va insera implantul în osul maxilar sau mandibular, unde acesta se va integra în timp cu osul și va oferi o bază stabilă pentru o coroană dentară sau o punte dentară. În funcție de situația pacientului, poate fi necesară o perioadă de vindecare între inserarea implantului și montarea coroanei dentare sau a punții dentare.

Prodent Dr. Gruia oferă, de asemenea, opțiuni pentru anestezia locală sau sedarea în timpul procedurii pentru a face pacienții mai confortabili. În plus, clinica are o gamă largă de opțiuni de finanțare pentru a face implantul dentar accesibil tuturor pacienților.

După procedura de implant dentar, pacienții sunt încurajați să păstreze o igienă orală bună și să vină la controale regulate pentru a se asigura că implantul dentar se integrează corect și că sănătatea lor dentară este în general bună.

În concluzie, implantul dentar la clinica Prodent Dr. Gruia din București este o opțiune excelentă pentru cei care caută o soluție durabilă și estetică pentru dinții pierduți. Echipa experimentată de medici stomatologi și tehnologiile moderne utilizate în clinică asigură o procedură sigură și eficientă, iar pacienții sunt încurajați să își continue îngrijirea dentară după procedură pentru a se bucura de beneficiile implantului dentar pe termen lung.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *