Nu ai încă un card de cumpărături? Uite 5 motive pentru care să îți faci unul

March 22, 2023
20
Views


Deținerea unui card de cumpărături poate fi unealta perfectă pentru momentele în care vrei să achiziționezi un cadou pentru cineva drag, îți cumperi unele produse necesare în casă sau pentru a te simți în siguranță din punct de vedere financiar în vremuri grele. Folosit în mod corect, cardul de cumpărături se poate dovedi o idee potrivită pentru situații variate. Plata în rate a produselor achiziționate, bonus din valoarea tranzacțiilor și oferte speciale la partenerii agreați sunt doar câteva dintre beneficiile unui card de cumpărături. 

Cardul de cumpărături este un instrument financiar popular și apreciat, astăzi, pentru numeroasele sale beneficii. Nu ai încă un card de cumpărături? Îți prezentăm în acest material principalele motive pentru care să îți faci un card de cumpărături, dar și cum îl poți utiliza pentru a avea numai de câștigat. 

1. Un card, dubla funcționalitate

Un card de credit în lei cu fonduri proprii disponibile în contul de card, utilizare națională și internațională, care îți oferă în plus și avantajul de a efectua cumpărături cu plata în rate fără dobândă*, plus bonus pentru fiecare tranzacție pare ireal. Poți să deții și tu acum un card de credit CardAvantaj, care să îți ofere toate aceste beneficii. Ai ocazia să faci plăți online la orice oră, cu securitate sporită la tranzacțiile din spațiul virtual și tehnologie contactless. 

2. Cumpărături în rate cu 0% dobândă

Cardul de cumpărături oferă avantajul de a plăti produsele achiziționate în rate, cu 0% dobândă, prin rețeaua magazinelor partenere. Ai până la 24 de rate fara dobândă oriunde în lume în funcție de valoarea tranzacționată până la data de 31.05.2023. o perioadă de grație de până la 45 de zile în care nu se percepe dobândă pentru tranzacțiile comerciale, inclusiv în sistemul de rate și perioadă de creditare nelimitată, cu condiția efectuării rambursării lunare a sumei minime de plată. 

3. Prețuri speciale la magazinele partenere

Tranzacțiile efectuate cu cardul de cumpărături, în magazinele partenere ale băncii, pot fi din cele mai variate domenii de activitate pentru ca tu să ai acces la tot ceea ce este important pentru tine. 

Nu a fost niciodată mai simplu să faci cumpărături fără a plăti integral suma la achiziție. În plus, în lista permanent actualizată cu magazinele partenere poți vizualiza campaniile aflate în desfășurare și poți obține cele mai avantajoase oferte. 

4. Bonus pentru tranzacțiile efectuate

Cum ți se pare să cumperi lucrurile de care ai neapărată nevoie, să le plătești cu cardul de cumpărături și să primești bonus înapoi pe card? Cu cardul de cumpărături primești bonus de 0,3% din valoarea tranzacțiilor comerciale efectuate pentru plata de bunuri și servicii, atât prin intermediul terminalelor POS, cât și online și pentru retragerile în numerar de la ATM, în România sau străinătate. 

Bonusul este stocat separat de contul de credit și poate fi folosit ulterior, cu mențiunea că nu poate fi retras de la ATM în numerar și nici nu poate fi întrebuințat pentru a achita creditul utilizat. 

5. Tranzacții securizate

Pentru emiterea unui card de cumpărături nu ai nevoie de adeverință de venit dacă sumele obținute de tine lunar se regăsesc în baza ANAF. Un card de cumpărături este un instrument care beneficiază de securitate sporită pentru tranzacțiile online. Astfel, vei putea să faci achiziții cu standard de securitate sporită, 3D Secure, pentru a preveni tentativele de fraudă. Achizițiile cu un astfel de card se realizează în condiții flexibile, la orice oră. Cu aplicația AVANTAJ2goaferentă ai control total asupra cardului.  

Un card de cumpărături poate fi și un backup financiar, poți să deții acest produs pe care să îl folosești doar în situații urgente sau critice. Indiferent de motiv, cardul de cumpărături are avantaje și beneficii pe care este bine să le cunoști.

Dacă încă nu ai un card de cumpărături este bine să îți faci unul, cel puțin pentru unele nevoi urgente, dacă nu pentru achiziția unor produse și servicii pe care nu le consideri inevitabile. Respectând condițiile de utilizare și rambursarea la timp a ratelor, te poți bucura de un card de cumpărături o perioadă îndelungată. 

 

*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menționată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. și rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei și costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.





Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *