ALL STARS POKER SHOW a marcat cu succes parteneriatul dintre 888poker și PokerRoom București

March 22, 2023
42
Views


La eveniment au mai participat celebrii „matinali” Răzvan și Dani, noii ambasadori ai 888, precum și Cătălina Constantinescu, prezentatoarea 888poker Midnight Poker TV Show. Evenimentul a avut loc pe data de 12 martie, de la ora 16:30, la PokerRoom București (Piața Alba Iulia, Nr. 2) și a fost transmis live pe canalul de YouTube PokerFest România.

Cu astfel de invitați speciali, reuniți la aceeași masă de poker, evenimentul nu avea cum să fie decât unul de mare succes. Pe tot parcursul turneului, atmosfera a fost excelentă, iar în heads-up au ajuns Cătălin Cazacu și frumoasa Majda Sandra Aboulumosha.

Zeița Fortuna a fost alături de Majda, care a câștigat acest eveniment special învingându-l pe Cătălin Cazacu cu o mână T7 offsuited vs. 57 suited. Ambii jucători au reușit să formeze mâini bune, însă chinta Majdei (la 10) a fost mai puternică decât cea a lui Cătălin (la 9).

Intervievată de Cătălina Constantinescu înainte de startul All Stars Poker Show, Majda a declarat că a venit cu inima deschisă și cu gândul de a se distra, fără a avea ca scop principal câștigarea partidei de poker, în ciuda faptului că este o persoană competitivă. Totuși, frumoasa actriță a ținut să declare public că își dorește să plece cu trofeul, ceea ce s-a și întâmplat în cele din urmă. Puteți urmări întreaga acțiune de la All Stars Poker Show în videoclipul de mai jos:

Laura Olteanu, reprezentantul PokerFest România a declarat:

“Suntem încântați să colaborăm cu 888poker și PokerRoom București pentru acest eveniment deosebit. Sperăm să aducem o nouă perspectivă asupra jocului de poker și să îl popularizăm în rândul publicului larg din România.”

Tot în această perioadă (6-19 martie), PokerRoom București a găzduit și festivalul 888poker Bucharest Million, serie de turnee live cu premii garantate de 1.000.000 lei și un Main Event cu buy-in de 1.650 RON.

Fondată și lansată în 2002, 888poker este parte din compania 888 Holdings. De atunci, 888poker a crescut constant în popularitate și a devenit una dintre cele mai cunoscute și respectate platforme de poker online din lume. Platforma funcționează în deplină legalitate în România, fiind licențiată ONJN (L1160654W000324, valabilă în perioada 1 septembrie 2016 – 31 august 2026).

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *