Află direct de la pacienții Allurion România cât au reușit să slăbească cu balonul gastric pastilă

April 10, 2023
2
Views


Toate întrebările își vor găsi răspunsul într-un webinar live gratuit în care veți putea sta de vorbă cu specialiștii din Echipa Doctor Dejeu alături de trei pacienți care au fost în programul Allurion și sunt gata să își împărtășească experiențele. Pe 12 aprilie, de la ora 19:00, Dr. Viorel Dejeu, Dr. Danuț Dejeu, Dr. Roxana Crăciun, Dr. Ödön Attila Vészi, Dr. Alex Gaman, chirurgi, și Dr. Mihaela Martin, nutriționist, vor da detalii despre factorii care determină eligibilitatea pentru acest dispozitiv medical, despre plasarea balonului și efectele secundare pe care pacienții le-ar putea resimți. Experiența lor se bazează pe tratarea a peste 500 de pacienți din România care au apelat deja la programul Allurion, în primul an și jumatate de când acesta este disponibil în România. 

Balonul gastric Allurion este un dispozitiv medical inovator. Spre deosebire de alte baloane gastrice, Allurion nu necesită intervenție chirurgicală, endoscopie sau anestezie. Dispozitivul, sub forma unei capsule, este înghițit în timpul unei scurte vizite de 15 minute la medic, în ambulatoriu, și este eliminat în mod natural, aproximativ 16 săptămâni mai târziu. Pacienții slăbesc astfel 10-15% din greutatea lor corporală și își îmbunătățesc semnificativ starea de sănătare.

La nivel mondial, peste 100.000 de persoane au folosit Allurion până acum, acesta fiind brandul cu cele mai multe baloane gastrice vândute în 2021. Pe lângă balonul gastric propriu-zis, programul Allurion mai înseamnă și sfaturi personalizate din partea unui nutriționist și gadgeturi care te ajută să îți monitorizezi greutatea.

„Echipa noastră a ales să folosească Allurion în România pentru că studiile clinice din alte țări erau încurajatoare. După un an și jumătate de folosire în România, pot să confirm că este cu siguranță cel mai puțin invaziv de pe piața baloanelor intragastrice, mult mai ușor de tolerat și cu mai puține efecte secundare. Fiind un produs inovator, este firesc ca pacienții să aibă numeroase întrebări și de aceea ne-am propus să avem o discuție deschisă în care să dăm cât mai multe informații celor interesați. Este important ca pacienții să înțeleagă că este vorba de un dispozitiv medical, că fiecare caz este evaluat de specialiști și se prezintă toate opțiunile ce trebuie analizate”, a declarat dr. Viorel Dejeu. 

De asemenea, 3 pacienți, doi bărbați și o femeie, vor povesti fiecare despre experiența proprie cu programul Allurion, oferind informații despre parcursul lor personal: de la ce greutate au pornit, cât au slăbit, cum s-au simțit când s-a plasat balonul gastric și ulterior, în săptămânile care au urmat. Ei vor răspunde tuturor întrebărilor adresate de participanții la webinar. 

Cei care doresc să interacționeze cu echipa Doctor Dejeu și cu pacienții care au slăbit deja cu balonul Allurion se pot înscrie pentru webinarul ce va avea loc pe 12 aprilie, ora 19:00. Pentru a avea acces la evenimentul online, trebuie să te înscrii prin click AICI . Evenimentul se desfășoară online și este GRATUIT. Singura investiție pe care trebuie să o faci este timpul tău.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *