Când ai nevoie de un credit pentru firma ta și cum îl obții?

April 26, 2023
24
Views


Există atât de multe situații când ai putea obține un credit rapid pentru afacerea ta. Probabil pe multe dintre acestea nici nu le-ai luat în considerare. De exemplu, te-ai gândit vreodată că ai putea contracta un împrumut nebancar pentru a angaja o persoană calificată care să ridice performanța echipei tale?

În timp ce multe afaceri se tem de datorii, adică le e frică să aplice pentru finanțare din partea unei instituții financiare, este un fapt simplu că ai nevoie de bani pentru a face bani. Prin urmare, în continuare vei înțelege când ar trebui să contractezi un credit pentru firma ta și cum să îl obții fără probleme.

Când ai nevoie de un credit pentru firma ta?

1. Când vrei să majorezi capitalul de lucru

Banii necesari pentru operațiunile de afaceri de zi cu zi – pe scurt capital de lucru – poate fi un motiv întemeiat pentru care firma ta ar putea solicita finanțare. Din motive precum flux de numerar sporadic și vânzări sezoniere fluctuante, afacerile mici și mijlocii își pot da seama că nu au suficienți bani pentru a-și menține activitățile în funcțiune.

Soluția?

Un împrumut nebancar pentru capitalul de lucru sau o linie de credit pentru afaceri.

2. Când vrei să achiziționezi mai mult inventar

Afacerile în retail (vânzarea cu amănuntul) necesită adesea finanțare pentru a-și reface stocurile, în special dacă magazinul vede o creștere semnificativă a vânzărilor în anumite sezoane.

De exemplu, o companie care comercializeze un produs popular în perioada iernii ar putea lua un împrumut pe termen scurt pentru a achiziționa inventarul necesar și apoi să ramburseze creditul cu veniturile din vânzări.

3. Când vrei să cumperi echipamente de lucru noi

Afacerea ta poate avea nevoie pentru a-și moderniza echipamentul de lucru în cele din urmă, mai ales dacă are succes în rândul clienților și cererile cresc considerabil. Un împrumut pentru afaceri te poate ajuta să-ți actualizezi echipamentele, instrumentele și chiar să-ți automatizezi procesele de business pentru eficiență și productivitate maximă.

Dacă ai o firmă, poți aplica pentru creditul rapid de la Vitas România!

Cum obții un credit pentru firma ta?

1. Decide în ce direcție vei utiliza fondurile obținute

Există mai multe tipuri de credite pentru afaceri mici și mijlocii dintre care poți alege. Gândește-te de ce ai nevoie de această finanțare și doar așa vei putea alege tipul potrivit de credit.

2. Află care sunt condițiile de eligibilitate

Deși cerințele pentru obținerea unui credit pentru afaceri sunt de obicei stricte, la Vitas România totul este mult mai simplu:

– poți să primești credit chiar dacă ai mai puțin de 3 luni de activitate;
– se acceptă diverse metode de garantare: girant, imobil sau garanție oferită de Fondul European de Investiții

3. Completează formularul de aplicare

Ultimul pas este de a depune cererea de împrumut pentru afacerea ta. Dacă ai decis să colaborezi cu Vitas România, poți face acest lucru exclusiv online prin completarea formularului de contact.

La scurt timp după trimiterea solicitării vei fi contactat de un consultant pentru a discuta detaliile împrumutului.

Dacă ai un motiv bun pentru a aplica pentru un credit de afaceri, Vitas România îți va oferi suma de care ai nevoie în termeni fezabili, realiști. Cu acest fonduri, vei putea aborda orice nevoi are afacerea ta, construind profilul de credit al afacerii cu fiecare rambursare.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *