Lansarea serviciului Mr.Charge pentru închirierea bateriilor externe

April 26, 2023
23
Views


În decembrie 2022 a fost lansat serviciul Mr. Charge pentru închirierea bateriilor externe, într-un efort de a simplifica accesul la surse de energie electrică, pentru încărcarea din mers a dispozitivelor electronice. Mr. Charge este o soluție dezvoltată special pentru oameni și companii, bazată pe o tehnologie simplu de înțeles și asociată unor costuri de utilizare avantajoase.

În prezent, rețeaua de stații Mr. Charge pentru închirierea bateriilor externe se află într-o continuă dezvoltare, datorită parteneriatelor dezvoltate în regim de franciză cu administratori de locații HoReCa, mall-uri și galerii comerciale, săli de fitness, car service-uri, ballroom-uri, clinici, spitale și alte zone cu tranzit intens, de interes pentru utilizatorii finali ai acestui serviciu. 

Soluția inovativă oferită de serviciul Mr. Charge

Accesul la dispozitive mobile 2.0 s-a simplificat extrem de mult în ultimele două decenii, odată cu apariția smartphone-urilor, dar și a altor gadget-uri intuitive, cu un rol esențial în viața de zi cu zi: tablete digitale, smartwatch-uri, e-book-uri, console portabile pentru jocuri video etc.

Cu toate acestea, prizele clasice cu împământare au reprezentat până nu demult singura opțiune pentru încărcarea lor. Acest paradox nu doar că genera frustrări, însă reprezenta și un impediment în calea rezolvării anumitor urgențe:

– trimiterea și primirea mail-urilor;
– descărcarea unor aplicații importante;
– participarea la video call-uri;
– comandarea unui taxi;
– realizarea unor plăți online;
– monitorizarea activității cardio;rezervarea online a biletelor;
– comunicarea în timp real cu cei dragi;
– solicitarea de suport furnizorilor de servicii etc.

Închirierea bateriilor externe Mr. Charge permite acum încărcarea din mers a dispozitivelor mobile, prin utilizarea aplicației special concepute pentru acces în timp real la funcțiile serviciului. Acum, orice persoană care dispune de un device mobil descărcat poate utiliza acest instrument intuitiv, adaptat la dinamica societății de astăzi.

Întregul proces de utilizare a serviciului este dezvoltat pentru a oferi simplitate în utilizare, la costuri foarte avantajoase. Atât utilizatorii aplicației, cât și francizații, se bucură de suportul echipei Mr.Charge, oferit în timp real astfel încât orice neclaritate să fie abordată în mod eficient.

Aplicația Mr. Charge pentru închirierea bateriilor externe

Închirierea bateriilor externe de la stațiile Mr. Charge este posibilă exclusiv cu ajutorul aplicației, pe care utilizatorii o pot descărca din Google Play sau App Store. De asemenea, aplicația Mr. Charge mai poate fi instalată în smartphone și ca urmare a scanării codului QR, disponibil atât pe site-ul serviciului Mr.Charge, cât și pe suprafața oricărei stații din rețea.

Pașii pentru conectarea la aplicație și utilizarea propriu-zisă a acestui tool generează o experiență descrisă de simplitate și control deplin asupra resurselor la care utilizatorii au acces. Aplicația Mr. Charge este compatibilă cu modelele pe care rulează sistemul de operare Android, dar și cu smartphone-urile brandului Apple, cu sistem de operare iOS.

Cei care au nevoie de o încărcare rapidă a dispozitivului mobil, utilizează acest tool și se bucură din mers de accesul facil la o sursă de energie electrică. Costurile de utilizare sunt cât se poate de avantajoase, iar modul în care este gândit întregul proces le permite utilizatorilor libertatea de a alege pe harta aplicației locațiile de unde ridică sau unde lasă bateriile externe Mr .Charge.

Utilizarea aplicație este descrisă de o succesiune de pași simplu de urmat

1. Identificarea aplicației în App Store sau Google Play / scanarea codului QR, pentru descărcarea acesteia într-un device mobil compatibil.

2. Conectarea unui card bancar valid la aplicație si completarea datelor personale, esențiale pentru autentificarea unui nou cont de utilizator. Acest proces durează aproximativ 30 de secunde.

3. Utilizarea hărții din aplicația Mr. Charge, pentru a avea acces la toate locațiile cu baterii externe din rețeaua de francizați. Userul poate analiza cu atenție distanțele față de acestea, din punctul în care se află, alegând apoi locația către care se va îndrepta, pentru a ridica bateria.

4. Returnarea bateriei externe la una dintre stațiile din rețeaua Mr. Charge. Clientul poate lăsa dispozitivul la o altă locație, pentru o mobilitate mult mai bună în utilizarea acestui serviciu intuitiv.

Beneficiile utilizării serviciului Mr. Charge

Utilitatea soluțiilor oferite de Mr. Charge generează o listă extinsă de beneficii, adresate atât celor care utilizează în mod direct acest serviciu, cât și entităților din rețeaua de francizați.

Beneficii asigurate de Mr. Charge utilizatorilor aplicației

Cu ajutorul unei baterii externe închiriate din rețea, orice utilizator poate încărca din mers până la doua dispozitive mobile. Bateria este compatibilă cu orice model prevăzut cu Micro-USB, Lightning sau USB Type-C. Stațiile sunt amplasate în cele mai importante locații din oraș, iar numărul acestora continuă să crească. Așadar, accesul la acest serviciu se simplifică de la o zi la alta.

Este mult mai simplu pentru un utilizator de device mobil să închirieze un astfel de produs, decât să aibă mereu asupra sa o baterie externă personală. Cu Mr.Charge, încarcă rapid și complet, apoi returnează dispozitivul la cea mai apropiată stație, identificată în harta aplicației. Astfel, disconfortul asociat deținerii unei baterii externe, pe întreaga durată a zilei, este eliminat.

Serviciul Mr. Charge asigură costuri de utilizare foarte avantajoase. Primele 30 de minute de încărcare sunt gratuite, de la momentul închirierii. Perioada de gratuitate poate fi utilizată o singură dată, în decursul a 24 de ore, de pe un singur cont. Prețul exact al utilizării, precum și alte tarife, se identifică în aplicația Mr. Charge.

Mai mult decât atât, este disponibil serviciul de închiriere gratuită în anumite locații. Acestea sunt vizibile pe harta aplicației mobile Mr. Charge sub forma unui simbol de tip „cadou”. Utilizatorii care închiriază bateriile externe din locațiile respective beneficiază de gratuitate pentru o perioadă de 4 zile.

Beneficii asigurate de Mr. Charge companiilor partenere

Clienții unei anumite locații din oraș pot avea o percepție mult mai bună față de serviciile oferite de business-ul respectiv, dacă primesc acces la o soluție portabilă pentru încărcarea dispozitivelor mobile, astfel încât să nu mai depindă de o sursă fixă. De asemenea, aceștia le pot transmite și altor persoane din cercurile lor sociale informații despre acest beneficiu.

Timpul pe care clienții îl petrec într-un spațiu cu o stație Mr. Charge se poate majora, deoarece nu mai există nevoia reală de a pleca, pentru a încărca într-un alt loc telefonul mobil, tableta, consola de gaming sau orice alt dispozitiv descărcat. Mai mult timp petrecut într-o locație, mai multe șanse ca aceștia să realizeze un consum suplimentar, indiferent de specificul afacerii respective – bar, restaurant, cafenea etc.

Prezența pe harta cu locații din aplicația mobilă Mr. Charge reprezintă o metodă de comunicare inedită, direcționată nu doar către clienții familiarizați cu serviciile business-ului respectiv, ci și către unii noi. Pe baza nevoii de a încărca urgent un device, utilizatorii din cea de-a doua categorie de interes iau contact pentru prima dată cu un spațiu nou pentru ei, dar cu care pot rezona ulterior, datorită serviciilor descoperite.

Informații utile despre disponibilitatea francizei Mr. Charge

Franciza Mr. Charge este una dintre cele mai profitabile francize disponibile în prezent pe piață, datorită raportului excelent investiții inițiale-profituri generate. Printr-o simplă solicitare de franciză, trimisă pe site către echipa Mr. Charge, persoanele interesate pot deveni proprietarii unei afaceri profitabile, cu un impact pozitiv asupra întregii comunități, prin beneficiile oferite utilizatorilor aplicației.

Odată cu intrarea solicitării de francizare în sistem, aceasta va fi procesată în cel mult 24 de ore, urmând ca un reprezentant Mr. Charge să ia legătura cu solicitantul în cadrul unei discuții telefonice, pentru a se stabili toate detaliile de la baza unui astfel de parteneriat. În cazul unui acord favorabil al părților implicate în acest proiect, contractul pentru franciza Mr. Charge poate fi încheiat în aproximativ cateva zile.

În etapa de lansare a business-ului, dar și în timpul derulării proceselor operaționale specifice, francizații se bucură de suport privind: comunicarea serviciului pe diferite canale de marketing; instruirea personalului; utilizarea unui sistem de lucru integrat în aplicația ERP. De asemenea, aceștia beneficiază de asistența unui manager de cont personal, precum și de chat în limba locală, cu suport pentru utilizatorii aplicației. Utilizarea mărcii Mr. Charge nu se taxează.

Închirierea bateriilor externe reprezintă o nișă ecologică, fiabilă și profitabilă, aflată în prezent pe un trend de popularitate ascendent. În condițiile în care 87% din totalul locuitorilor Europei utilizează cel puțin un telefon mobil*, iar 93% din totalul celor chestionați uită să își încarce la timp device-urile mobile*, utilitatea serviciului Mr. Charge este simplu de observat, atât din perspectiva utilizatorilor aplicației, cât și prin raportare la obiectivele de business ale francizaților!

*Conform cercetarilor IResearch

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *