Tot ce trebuie să știi despre traversele de cale ferată

April 27, 2023
19
Views


Aveți nevoie de diferite utilaje de construcții și nu știți care e cea mai bună alegere pentru dumneavoastră? Sunteți în căutarea unor traverse de cale ferată și nu știți de unde le puteți achiziționa?

Această companie are ca principal obiectiv prelucrarea și comercializarea lemnului, un element important care intră în structrura căilor ferate. Siguranța cetățenilor este pe primul loc pentru compania Pamirco.

De aceea, aceștia lucrează constant pentru oferirea celor mai calitative servicii. Angajații acestei întreprinderi vă pot consilia cu privire la alegerea celui mai bun produs specific nevoilor dumneavoastră.

Pentru servicii profesioniste și calitative în domeniul railway sleepers, clienți din toate colțurile lumii au apelat la ofertele companiai Pamirco. 

 

CE TIPURI DE PRODUSE GĂSIȚI LA PAMIRCO

    Traverse de cale ferată normaleTraverse pentru macazuri / încrucișpri

Traverse pentru poduri

    Cherestea tivită și netivită specifică industriei de mobile

 

PAMIRCO – CEA MAI POTRIVITĂ COMPANIE ÎN DOMENIUL PRELUCRĂRII LEMNULUI

Această companie de încredere are o experiență de peste 15 ani în domeniul prelucrării lemnului. Acest aspect îi face cei mai potriviți pentru oferirea unor servicii calitative pentru dumneavoastră.

Această companie duce mai departe tradiția fabricii de cherestea din Mănăștiur, ocupându-se cu tăierea și prelucrarea lemnului.

Atunci când vorbim despre traversele de cale ferată, este important să optăm pentru cele mai calitative servicii. Acest element al infrastructurii trebuie gestionat cu atenție, respectând normele de siguranță ale cetățenilor.

La cererea clienților, Pamirco efectuează și oferte personalizate dupa preferințele și nevoile fiecăruia.

 

CELE MAI PROFESIONISTE SERVICII DOAR LA PAMIRCOSERVICIU

DETALII

1.      IMPREGNARE

–          Asigură cele mai înalte standard de calitate

–          Capacitatea de impregnare – 40 m3 / 24h

2.      USCARE ARTIFICIALĂ

–          Realizată în 6 uscătoare modern, de ultimă generație

–          Capacitatea de uscare – 300 m3/ ciclu

 

3.      ABURIRE

–          Este folosit un aburitor modern pentru cele mai bune rezultate

–          Capacitatea de aburire – 40 m3/ 24h

 

 

 

IMPORTANȚA TRAVERSELOR DE CALE FERATĂ

De foarte multe ori, trecerile la nviel de cale ferată sunt poziționate în locuri mai puțin accesibile. De aceea, este foarte important ca traversele respective să fie utilizate din cele mai calitative materiale pentru o utilizare optimă.

Trecerile de cale ferată sunt niște părți critice ale infrastructurii de transport și trebuie să fie proiectate astfel încât să permit circulația eficientă a mărfurilor și a persoanelor.

Companiile care proiectează astfel de produse lucrează constant pentru îmbunătățirea serviciilor oferite clienților și pentru a le oferi acestora un mediul sigur în care să se deplaseze.

O traversă construită în mod corect din punct de vedere tehnic va asigura o trecere mult mai ușoară atât a trenurilor cât și a autovehiculelor. Acest aspect îmbunătățește calitatea importurilor și a exporturilor din țară.

           

 

 

PRODUSE SIGURE ȘI DE LUNGĂ DURATĂ

            Pentru o utilizare prelungită a traverselor de cale ferată, compania Pamirco lucrezp doar cu cele mai calitative materiale. De aceea, pentru comercializarea acestor elemente, este folosit doar un lemn dur, din Stejar sau Fag.

Aparatele moderne și viteza de producție a acestei companii, o face să iasă în evidență în rândul întreprinderilor din domeniul prelucrării lemnului. Acest aspect stârnește curiozitatea clienților internaționali.

Această companie a colaborat cu diferiți clienți internaționali, din țări precum: Turcia, Egipt, Japonia, Ungaria, Anglia, Olanda etc.

 

CERTIFICĂRI ALE COMPANIEI PAMIRCO

            Această întreprindere are o experiență de peste 15 ani în domeniul prelucrării lemnului, fapt pentru care a devenit cunoscută și la nivel international. Clienți din toate colțurile lumii au apelat la serviciile acestei companii.

            Compania Pamirco deține de asemenea diferite certificări, care le oferă clienților o mai bună perspectivă asupra calității serviciilor.

Certificat de omologare tehnică feroviarăCertificat de aprobare al sistemului de management al calitățiiAutorizația de furnizor feroviar pentru traversele din lemn specific căilor ferate.

 

 

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să accesați site-ul companiei Pamirco. Puteți beneficia de cele mai optime servicii indiferent de locul în care vă aflați. Puteți lua legătura cu această companie atât prin intermediul unui apel telefonic, cât și cu ajutorul rețelelor de socializare.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *