Tu știi de unde poți achiziționa travserse de cale ferată de calitate?

May 2, 2023
17
Views


Este bine cunoscut faptul că, în ziua de astăzi, pe piață găsim o varietate de oferte și produse pentru toate nevoile. Important este însă să delimităm care sunt sursele în care ne putem încrede.

Cu siguranță niciun client nu și-ar dori să achiziționeze produse slabe calitativ sau care să coste o sumă considerabilă de bani. De aceea, Pamirco Mănăștiur vă vine în ajutor.

Această companie are o experiență de peste 15 ani în domeniul prelucrării lemnului. În tot acest timp, a colaborat cu diferite companii din toate colțurile lumii.

De asemenea, Pamirco este specializat în producția de cherestea tivită și netivită. Acest material lemnos este esențial atât în constucții, cât și în industria mobilei

 

SERVICIILE OFERITE DE PAMIRCOSERVICIU

DETALII SUPLIMENTARE

1.      IMPREGNARE

–          Capacitatea de impregnare este de 40 m3 / 24 ore

2.      USCARE ARTIFICIALĂ

–          Capacitatea de uscare artificială este de 300 m3/ ciclu

3.      ABURIRE

–          Capacitatea de aburire este de 40 m3 / 24 ore

 

 

CINE POATE ACHIZIȚIONA TRAVERSE DE CALE FERATĂ?

Orice persoană poate achiziționa traverse de cale ferată, motivele variind în funcție de nevoile sale.

Aceste traverse sunt deobicei integrate în structura căilor ferate, pentru a susține și a menține stabilitatea șinelor. Cu toate acestea, există și traverse care se folosesc și în alte domenii de activitate precum:

Amenajarea teritoriului

Fabricarea mobilierului

În domeniul construcțiilor

Sistemul de producție folosește exclusiv doar lemn din esență tare, pentru o rezistență prelungită a produselor.

 

Railway sleepers: ALEGE PAMIRCO PENTRU PRODUSE REZISTENTE ȘI DE ÎNALTĂ CALITATE

Această companie oferă pe piață diferite traverse pentru poduri cât și pentru alte domenii. Clienții Pamirco se bucură de cele mai bune produse la prețuri destul de accesibile.

Pentru a prelungi durata de utilizare a traverselor, acestea sunt impregnate cu creozot de o calitate înaltă, prin metoda VID-PRESIUNE. De asemenea, această întreprindere folosește doar material lemnos de esență tare.

Principalele surse care oferă acest tip de material sunt Fagul și Stejarul, două tipuri de copaci ce au ramurile foarte groase și scoarța rigidă. Astfel, produsele furnizate de Pamirco își prelungesc considerabil durata de rezistență.

De asemenea, această companie oferă clienților săi orice produs confecționat din lemn, la cere specială. Puteți completa formularul de pe site cu datele dumneavoastră personale și cu specificații despre produsul pe care doriți să îl achiziționați.

 

CE TIPURI DE TRAVERSE POȚI ACHIZIȚIONA DE PE SITE?

Pamirco are o experiență de peste 15 ani în domeniul prelucrării lemnului. Această companie se ocupă cu producerea diferitelor materiale din lemn, oferindu-le clienților săi produse accesibile și calitative.

Mai jos veți regăsi gama de produse oferită de Pamirco:

Traverse pentru poduri

Traverse folosite la macazuri sau încrucișări

Traverse de cale ferată normale

Cherestea tivită

Cherestea netivită

Panouri ansamblate

Mai mult decât atât, aveți posibilitatea de a achiziționa și produse făcute la comandă. Pamirco oferă clienților săi orice produs confecționat din lemn.

 

O COMPANIE RECUNOSCUTĂ LA NIVEL INTERNAȚIONAL

De-a lungul carierei sale în industria lemnului, Pamirco a colaborat cu diferite întreprinderi. Acest lucru a evidențiat profesionalismul și seriozitatea cu care lucrează această compania.

Mai mult decât atât, recunoașterea la nivel internațional este un pas foarte important în cariera oricărei companii. Colaborarea cu diferiți clienți din toate colțurile lumii vă poate crește considerabil popularitatea afacerii.

Foarte multe firme optează pentru importarea anumitor produse sau servicii din alte țări, datorită calității sau a prețurilor mai mici.

În cei 15 ani de activitate, Pamirco a lucrat cu mai multe întreprinderi, din țări precum: Olanda, Japonia, Turcia, Egipt, Slovenia, Belgia, Germania etc. Acești clienți s-au arătat foarte mulțumiți în urma colaborării, fapt pentru care este foarte posibil să o mai facă și pe viitor.

           

CONTACTEAZĂ PAMIRCO PENTRU CELE MAI BUNE PRODUSE

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre prețurile sau produsele oferite de Pamirco Mănăștiur, puteți accesa site-ul web. Această companie își desfășoară activitatea în județul Mănăștiur din România.

În cazul în care aveți nelămuriri sau doriți informații suplimentare, puteți completa formularul cu datele dumneavoastră personale de pe site. Un reprezentat vă va contacta în cel mai scurt timp.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *