Vrei să știi cum arată profesionalismul? INGCO îți poate arăta

May 2, 2023
26
Views


La INGCO, nu vei găsi niciodată produse care să nu își facă treaba. Ei sunt experți în domeniu cu foarte mulți ani de experiență. Astfel că, se poate spune că știu foarte bine cum pot să surprindă clienții. Ei fac acest lucru prin scule electrice si produse de calitate superioară, precum aspirator 2000 v sau bormasini electrice.

 

Bormașinile care te vor uimi cu aspectul lor și cu puterea motorului

Pentru ca fiecare meseriaș să își găsească ceva potrivit pentru el, trebuie să aibă de unde să aleagă. Iar la INGCO, categoric ai de unde să alegi! Ei au bormașini te foarte multe feluri. Au bormașini cu cablu și bormașini cu acumulator. Au bormașini cu percuție sau cu impact.

În funcție de nevoile pe care le ai tu și de preferințele tale, la această firmă vei avea satisfacția de a găsi ceva ce îți place. Iar când vine vorba de bormașină, cea mai populară dintre sculele electrice, evident că trebuie să ai o gamă largă pe care să contezi. Pe langa aceasta, mai exista cerere mare pentru scule de negrii sau flexuri.

Bormașina va fi mereu utilă la casa omului, fie că ești meșter profesionist sau nu. Dacă vrei să dai o gaură în perete sau pur și simplu să repari ceva, bormașina te va salva. În plus, este și destul de ușor de folosit. Cu puțină atenție și îndemânare, îți vei termina treaba la timp și o vei face și foarte bine cu bormașinile INGCO.

 

Cele mai bune flexuri unghiulare electrice de pe piață, doar la INGCO

INGCO vinde cele mai bune flexuri unghiulare electrice de pe piață. Aceste flexuri au un mare confort în utilizare și pot fi folosite cu foarte mare ușurință. Ele sunt compacte și ergonomice, pentru ca tu să te bucuri de o experiență cât mai plăcută. Majoritatea au funcții multiple.

Flexul unghiular este folosit pentru a tăia și pentru a șlefui materiale dure. Aceste materiale pot fi metal, zidărie, fier, plăci metalice, țevi și așa mai departe. La INGCO, le găsești în diferite modele și cu mai multe nivele de putere ale motoarelor. Iată câteva dintre flexurile electrice pe care le poți achiziționa e la INGCO:

  Flex Unghiular 1010W 125 mm: 279 lei
  Flex Unghiular 1010W 125mm cu Reglaj: 299 lei
  Flex Unghiular 1050W 125mm cu Pornire Lentă: 265,50 lei
  Flex Unghiular 1100W 125mm: 299 lei
  Flex Unghiular 1300W 125mm: 349 lei
  Flex Unghiular 2000W 180mm: 489 lei
  Flex Unghiular 2200W 230mm: 539 lei
  Flex Unghiular 2400W 230mm: 579 lei

 

Sculele electrice de care orice meseriaș are nevoie

INGCO vinde mult mai multe produse, nu doar flexuri și bormașini. Ei au multe categorii de scule electrice pe care le-au conceput special pentru clienții care sunt pasionați de domeniul construcției. INGCO proiectează unelte profesionale, de la scule electrice și până până la unelte de mână.

Produsele Ingco sunt mereu supuse controalelor de calitate, pentru ca cei care achiziționează de la ei să se bucure doar de ce e mai bun. Fiecare unealtă în parte este creată pentru a îmbunătăți înzecit calitatea unei lucrări. Execuția acesteia va fi considerabil mai ușoară. Nu ești convins? Încearcă și tu un produs de a-l lor atunci, vei rămâne absolut uimit.

Deviza INGCO este: „Fă lumea în mâinile tale”. Firma își dorește ca cei care adoră să creeze lucruri cu propriile mâni, să beneficieze de unelte care să îi ajute din acest punct de vedere. Lucru pe care l-au și făcut deja cu categoriile de scule pe care le au:

Oberfreze

adidasi protectie

picammer

polizoare

rindele electrice

șlefuitoare electrice

trimmer electric

ciocan lipit electric

fierăstraie electrice

mașină de tăiat beton și asfalt

mașini electrice de tuns iarba

 

Cum arată o firmă excelentă de scule electrice? Haide să afli și tu

INGCO este cea mai bună firmă de scule de mână și electrice. Dacă vrei să te bucuri de calitatea lor, poți plasa o comandă pe ingco.ro.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *