Mărirea sânilor: Încredere și feminitate

June 7, 2023
32
Views


Aceasta se realizează prin plasarea de implanturi sub țesutul mamar sau sub mușchiul pieptului.

Mărirea sânilor poate îmbunătăți proporțiile corpului, poate crește încrederea în sine și poate face ca hainele să se potrivească mai bine. Cu toate acestea, este important să ai așteptări realiste. Mărirea sânilor poate îmbunătăți aspectul sânilor, dar nu va schimba fundamental aspectul tău sau va rezolva problemele de încredere în sine.

Există mai multe tipuri de implanturi mamare, inclusiv implanturi cu soluție salină și implanturi cu gel de silicon. Alegerea tipului de implant depinde de nevoile și preferințele individuale, precum și de recomandarea chirurgului plastician.

Implanturile cu soluție salină sunt umplute cu soluție salină sterilă, o substanță care este sigură pentru corp în cazul în care implantul se sparge. Acestea pot fi umplute în timpul operației, permițând chirurgului să ajusteze dimensiunea implantului.

Implanturile cu gel de silicon sunt umplute cu un gel de silicon care simulează mai bine textura țesutului mamar natural. Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, oferind mai multe opțiuni pentru personalizarea aspectului sânilor.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *