O privire mai tânără și mai odihnită

June 7, 2023
35
Views


Aceasta poate trata lăsarea excesivă a pielii care creează cute sau perturbă conturul natural al pleoapei superioare, îndepărtează depozitele de grăsime care apar ca umflături în pleoape și poate reduce pungile de sub ochi.

Blefaroplastia poate ajuta la îmbunătățirea câmpului vizual, în special pentru cei ale căror pleoape superioare s-au lăsat atât de mult încât încep să obstrucționeze vederea. De asemenea, poate ajuta la îmbunătățirea aspectului feței, oferind o privire mai tânără și mai odihnită.

Procedura se realizează de obicei sub anestezie locală și sedare, dar poate fi efectuată și sub anestezie generală. Recuperarea după blefaroplastie poate dura câteva săptămâni, timp în care pacientul poate experimenta umflături, vânătăi și un disconfort ușor. Cu toate acestea, majoritatea pacienților sunt foarte mulțumiți de rezultatele obținute prin blefaroplastie.

Înainte de a lua decizia de a face o blefaroplastie, este important să discuți cu un chirurg plastician calificat care poate evalua nevoile și obiectivele tale și poate determina dacă această procedură este potrivită pentru tine. De asemenea, este esențial să înțelegi toate aspectele procedurii, inclusiv posibilele riscuri și complicații, și să ai așteptări realiste în ceea ce privește rezultatele.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *