Firmele își pot pregăti GRATUIT angajații în folosirea eficientă a resurselor digitale prin cursurile DIGITAL SKILLS TRAINING

June 29, 2023
28
Views


De aceea, Uniunea Europeană și-a propus să sprijine companiile din statele membre, în special IMM-urile, în digitalizare și adaptare la noile condiții economice și tendințe ale pieței.

Proiectul DIGITAL SKILLS TRAINING este unul din proiectele cu finanțare din Fonduri Europene ce își propune să sprijine IMM-urile în adoptarea digitalizării. Prin acest proiect, firmele din regiunile Sud-Muntenia, Sud-Est și Nord-Est au ocazia de a-și pregăti proprii angajați în utilizarea tehnologiilor și resurselor digitale.

Astfel, proiectul organizează cursuri GRATUITE de dezvoltare a competențelor digitale pentru angajați:

–       Cursul de specializare “Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere”

–       Cursul de alfabetizare digitală „Competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învățare și cunoaștere”

Ambele cursuri sunt realizate de formatori cu calificări și experiență vastă în domeniu, dedicați în sprijinirea angajaților participanți la cursuri să dobândească informații utile și experiență practică în utilizarea tehnologiilor și resurselor digitale și în dezvoltarea competențelor digitale pentru a putea utiliza eficient tehnologii și resurse digitale pentru dezvoltarea afacerii și îndeplinirea mai eficientă a responsabilităților de la locul de muncă.

Cursurile au o durată totală de 80 de ore și sunt acreditate de către Ministerul Educației.

Totodată, proiectul urmărește sprijinirea IMM-urilor în dezvoltarea de programe de învățare la locul de muncă – programe ce pot avea un impact pozitiv asupra procesului de inducție a noilor angajați în organizație, în scăderea costurilor cu salariații și în dezvoltarea continuă a resurselor umane.

Pentru a participa la proiect, puteți accesa pagina următoare: https://www.inscriere-digital-skills.ro. 

Completați formularul, iar experții din cadrul proiectului vă vor contacta cât mai curând pentru a vă oferi mai multe detalii și pentru a vă susține în înscrierea angajaților dumneavoastră în cursurile organizate în proiect.

Mai multe firme deja au beneficiat de cursurile gratuite oferite de proiect. Așadar, nu ezitați să ne contactați!

Informații despre proiectul DIGITAL SKILLS TRAINING:

–       Implementat de: Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (Beneficiar), în parteneriat cu Blocul Național Sindical;

–       Cod mysmis: 143260;

–       Perioada de implementare: 07 Octombrie 2022 – 31 Decembrie 2023 (15 luni);

–       Valoarea totală: 4,238,331.21 lei (valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 3.602.581,53 lei);

–       Scopul proiectului: realizarea de cursuri de dezvoltare a competențelor digitale și sprijinirea IMM-urilor în introducerea de programe de învățare la locul de muncă;

–       Rezultatele așteptate: cel puțin 320 persoane angajate susținute în dezvoltarea competențelor digitale prin programele de formare organizate.

 

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. 

Date de contact:

Pagina web a proiectului: https://www.ptir.ro/proiecte-in-implementare/2463.html

Pagina Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/digitalskills23

Formular de înscriere în proiect: https://www.inscriere-digital-skills.ro

 

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR)

https://www.ptir.ro/

Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

 

Blocul Național Sindical (BNS)

https://www.bns.ro/

Adresa: Str. Turturelelor, Nr. 11 A, Clădirea C, Etaj 3, Sector 3, București

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *