Înscrie-te la cursul GRATUIT de Alfabetizare Digitală pentru persoanele angajate realizat prin proiectul DIGITAL SKILLS TRAINING

June 29, 2023
30
Views


Cursul este realizat cu formatori cu experiență și are o durată totală de 80 de ore – teorie și practică. Diploma obținută în urma cursului este acreditată de Ministerul Educației prin Autoritatea Națională pentru Calificări.

Tehnologiile digitale evoluează din ce în ce mai accelerat, iar fiecare din noi trebuie să menținem pasul cu acestea pentru a nu fi lăsați în urmă. Chiar și persoanele cu o vârstă mai înaintată au nevoie să fie familiarizați cu tehnologiile digitale și să poată folosi aceste tehnologi la locul de muncă pentru a rămâne eficienți.

De aceea, proiectul DIGITAL SKILLS TRAINING pune accentul pe susținerea persoanelor mai în vârstă (55-64 de ani) în dobândirea de competențe digitale de bază prin cursul de alfabetizare digitală.

Participând la acest curs veți avea ocazia să învățați cum să utilizați calculatoare / laptop-uri sau alte dispozitive în mod eficient într-un mediu relaxat și profesionist. Cursul parcurge următoarele capitole principale:

Sistemul de operare: utilizarea corectă a computerului, organizarea fișierelorAplicații Office: Microsoft Word (procesare de text), Microsoft Excel (procesare de date)Securitatea datelor și a documentelorSecuritatea și sănătatea în muncă și dezvoltarea durabilă (în contextul transformării digitale)

Toate aceste aspecte te pot ajuta atât în activitatea profesională (indiferent de domeniul de activitate) dar și în viața personală, deoarece este foarte util să putem utiliza dispozitive digitale într-un mod corect și eficient.

Te poți înscrie la curs accesând pagina următoare: https://www.inscriere-digital-skills.ro. 

Completează formularul, iar experții din cadrul proiectului te vor contacta în cel mai scurt timp cu mai multe detalii și pentru a te asista în completarea dosarului de înscriere în proiect.

Informații despre proiectul DIGITAL SKILLS TRAINING:

–       Implementat de: Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (Beneficiar), în parteneriat cu Blocul Național Sindical;

–       Cod mysmis: 143260;

–       Perioada de implementare: 07 Octombrie 2022 – 31 Decembrie 2023 (15 luni);

–       Valoarea totală: 4,238,331.21 lei (valoarea eligibilă nerambursabilă din FSE: 3.602.581,53 lei);

–       Scopul proiectului: realizarea de cursuri de dezvoltare a competențelor digitale și sprijinirea IMM-urilor în introducerea de programe de învățare la locul de muncă;

–       Rezultatele așteptate: cel puțin 320 persoane angajate susținute în dezvoltarea competențelor digitale prin programele de formare organizate.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact:

Pagina web a proiectului: https://www.ptir.ro/proiecte-in-implementare/2463.html

Pagina Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/digitalskills23

Formular de înscriere în proiect: https://www.inscriere-digital-skills.ro

 

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR)

https://www.ptir.ro/

Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

 

Blocul Național Sindical (BNS)

https://www.bns.ro/

Adresa: Str. Turturelelor, Nr. 11 A, Clădirea C, Etaj 3, Sector 3, București

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *