peste 90 de persoane au absolvit cursurile de competențe digitale!

July 28, 2023
35
Views


Suntem încântați să anunțăm că 98 de participanți au încheiat deja cu succes cursul de formare a competențelor digitale și au obținut rezultate remarcabile. De asemenea, în acest moment sunt în formare 41 de participanți și sunt înregistrate peste 30 de persoane care vor începe cursul în perioada următoare.

Cursul, care a fost dezvoltat pentru a răspunde cerințelor specifice ale mediului de afaceri modern, acoperă o gamă largă de subiecte, inclusiv utilizarea instrumentelor digitale de bază, securitatea cibernetică, comunicarea și colaborarea online, precum și gestionarea eficientă a datelor. Participanții au oportunitatea de a învăța de la specialiști cu experiență și beneficiază de materiale și resurse interactive și actualizate.

“Rezultatele obținute de către primele grupe de participanți sunt impresionante. Majoritatea au înregistrat o creștere semnificativă a nivelului de competențe digitale, ceea ce le-a permis să își eficientizeze activitatea profesională și să se adapteze mai bine la provocările tehnologice din mediul de afaceri actual. În lumina acestui succes, suntem încântați să anunțăm că mai avem 160 de locuri disponibile pentru înscrierea în următoarea serie de cursuri. Invităm angajatorii, în special IMM-urile, să profite de această oportunitate și să își înscrie angajații în cadrul programului DigiL@b+” declară Daniel Urîtu, președinte executiv al PTIR.

Cursul este oferit într-un format flexibil, care va permite participanților să își adapteze învățarea la nevoile și programul lor individual. De asemenea, vor exista materiale suplimentare și suport continuu pentru a asigura progresul și succesul fiecărui participant.

Despre Proiectul DigiL@b+:

Proiectul DigiL@b+ este o inițiativă dedicată dezvoltării competențelor digitale a minim 320 de angajați din întreprinderi și sprijinirii a minim 32 de IMM-uri în elaborarea și introducerea unor programe de învățare la locul de muncă în domeniul alfabetizării digitale și tehnologiei informației și comunicațiilor, contribuind astfel la digitalizare și inovație în mediul de afaceri.

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Pentru informații suplimentare referitoare la proiect, vă rugam să utilizați următoarele date de contact:

Daniel Uritu

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România

Adresa: Str. Spătarului, nr. 30, Sector 2, București

Tel: +40 318 241 592; +40 318 241 593

E-mail: digilab@ptir.ro

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *