Ce înseamnă să joci la un cazinou online licențiat

September 13, 2023
35
Views


Cazinourile online au investit foarte multe resurse pentru a putea ajunge în punctul în care se află acum, iar totul începe de la obținerea licenței. Din momentul reglementării activității jocurilor de noroc site-urile au fost obligate să bage adânc mâna în buzunar pentru rămâne pe piață și totul pentru a le aduce jucătorilor o experiență de neuitat.

Ce este un cazino licențiat?

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc și-a început intens activitate în România începând cu anul 2015. Până atunci orice platformă din străinătate putea fi accesată de pasionații de jocuri de noroc din România. După schimbarea radicală impusă de către organismul care reglementează această activitate majoritatea site-urilor din afara țării au fost interzise.

Pe site-ul ONJN există o listă cu operatori licențiați de clasa I unde se regăsesc peste 50 de platforme care se supun regulilor în vigoare. Din această listă face parte și Slot V licentiat Romania, unul dintre cei mai compleți operatori. Tot pe site-ul oficial al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc apare și o listă cu site-urile blocate, cât și a companiilor licențiate de clasa II-a. Iată câteva dintre criteriile pe care un operator licențiat trebuie să le respecte:

Să asigure un joc corect și sigur.

Posibilitatea jucătorului de a putea alimenta și retrage în moneda națională.

Site-ul administrat să fie în limba română

De ce să joci la un cazino online licențiat

Jucătorii sunt liberi să alege unde vor să joace, dar este important să cunoască și faptul că nu este legal să aleagă alte cazinouri online în afara celor licențiate. Orice  încălcare atrage după sine o amendă destul de mare care ajunge până la suma de 10.000 RON. Mai mult decât atât, din 2015 acest domeniu a fost reglementat și le-a oferit pasionaților siguranța că totul este 100% legal chiar dacă se desfășoară pe internet.

Varietate mare de jocuri

Există o varietate mare de jocuri care stau la dispoziția clientului și în același timp garanția că sunt sigure. Jocurile de masă aduc atmosfera dintr-o sală de jocuri direct în propria sufragerie doar că sunt mai interactive ca niciodată, cu atât mai mult că majoritatea platformelor online vin în sprijinul amatorilor cu ghid de învățare ale jocului de blackjack, ruletă, baccarat care sunt cele mai populare. 

Nu doar jocurile de masă sunt în număr foarte mare, ci și categoria sloturilor unde sute sau chiar mii de jocuri stau la dispoziția pasionaților din România. Sunt disponibile atât în varianta clasică pe PC/desktop, cât și prin intermediul dispozitivelor și pot fi jucate din mișcare. Prin prisma unui cazino online lucrurile sunt aduse la un alt nivel, iar dezvoltatorii cei mai importanți oferă jocuri strict pentru acest gen de activitate.

Protecție și siguranță

Probabil că mulți dintre jucători s-au întrebat cât de sigur este un cazino online. Ei bine, simplul fapt că este licențiat reprezintă garanția siguranței pentru că este o condiție pe care trebuie să o îndeplinească. Astfel, toate informațiile personale și financiare furnizate în momentul înregistrării sunt foarte bine protejate de cele mai importante programe de securitate. Datele sunt criptate de așa manieră încât nimeni nu poate avea acces către ele.

Autoritățile din România și-au luat toate măsurile de siguranță în privința cazinourilor online. Dacă acestea vor să își desfășoare activitatea în țara noastră trebuie să respecte anumite condiții, ceea ce trebuie să le convină jucătorilor pentru că aceștia au garanția unui joc distractiv, corect și sigur.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *