Power Table – editia a III-a din 2023, prima editie fara Mircea Iliescu, fondatorul BVBescu

September 14, 2023
42
Views


Specialist in piete bursiere, dar si fondator al portalului de informatii si educatie financiara, BVBescu.ro, Mircea Iliescu a pus bazele portalului si a organizat intalnirile online Power Table pentru a facilita educatia financiara.

Moderata de Liviu Moldovan, analist financiar si organizator de emisiuni de business cu o vasta experienta, a treia editie Power Table din 2023 a fost organizata datorita Florentinei Iliescu, sotia celui care a fost Mircea Iliescu – “The Power Table, The Power BVBescu”, asa cum l-a mentionat analistul financiar, Liviu Moldovan.

Editia a treia a anului 2023 a fost o editie care, asa cum spunea si moderatorul, le-a dat participantilor posibilitatea, “chiar si in aceste conditii”, sa duca mai departe munca lui Mircea Iliescu in folosul comunitatii investitionale din Romania.

In cadrul evenimentul s-a discutat despre pietele bursiere, despre climatul bursier actual, despre interpretarea rezultatelor financiare aferente trimestrului II de la Bursa de Valori de la Bucuresti. Ultima parte a prezentat si cateva studii de caz pentru companii romanesti, dar si pentru companii internationale. Cu alte cuvinte, s-a acoperit un spectru larg de informatii financiare, nelasand de-o parte si latura de educatie financiara.

Puteti urmari inregistrarea integrala mai jos

Veti afla: 

✔️ ultimele noutati de la Bursa de Valori Bucuresti; 

✔️ cum arata piata si ce companii s-ar putea lista in perioada urmatoare; 

✔️ rezultatele financiare pe trimestrul II 2023 pentru companiile listate pe Piata principala si pe segmentul AeRO; 

✔️ ce inseamna educatia financiara; 

✔️ cum analizam o companie listata la Bursa de Valori.

Ca de fiecare data, evenimentul a avut invitati de seama din zona financiara. Pe langa moderatorul evenimentului, s-au alaturat specialisti in zona financiara: Stefan Musgociu (Specialist Business Development si Public Affairs Bursa de Valori Bucuresti), Ovidiu Dumitrescu (D-CEO Investimental) si Cristi Tudorescu (Consultant financiar si investitor pe Piata de Capital).

Eveniment organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti. Partener tehnic Evisara.com. Parteneri media: Financial Intelligence, Finzoom, Invest Energy, Ziarul Bursa, Reusita Tv, Club Economic, Romania Durabila, Bucuresti Business, Prahova Business si Economistul.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *