Editura Gold Books lanseaza o carte noua de Sid Roth

January 4, 2023
14
Views


Editura Gold Books anunță lansarea cărții semnate de Sid Roth, intitulată “Trebuie să existe ceva mai mult”. Acestă carte oferă cititorilor ocazia de a explora lumea supranaturalului prin intermediul experiențelor personale ale autorului.

Sid Roth a început cariera sa ca tânăr om de afaceri evreu cu scopul de a deveni milionar înainte de a împlini 30 de ani. La vârsta de 29 de ani, el și-a dat seama că acest obiectiv nu va fi atins și a luat decizia de a părăsi soția, familia și slujba sa într-o mare companie de management financiar în speranța de a-și găsi fericirea în altă parte. Din păcate, lucrurile au început să ia o turnură nefavorabilă după această decizie. Sid Roth a călătorit în lumea New Age a religiei în căutarea fericirii și a sensului vieții, însă a ajuns într-un punct în care a început să aibă gânduri de sinucidere și a fost atacat de demoni. A încercat să găsească ajutor la psihiatri, rabini și chiar la părinții săi, însă fără succes. Însă, în cea mai grea noapte din viața sa, o Prezență tangibilă a intrat în camera sa și l-a umplut cu o pace de nedescris.

Această experiență a marcat începutul investigațiilor lui Sid Roth în lumea supranaturalului, care au dus la crearea emisiunii de televiziune “It’s Supernatural!”, care documentează miracolele și este vizionată la nivel internațional. Emisiunea abordează subiecte tabu, pe care mulți jurnaliști le evită, și își propune să împărtășească poveștile inspiraționale ale oamenilor care au avut experiențe supranaturale și să încurajeze oamenii să trăiască viața din abundență și cu bucurie, indiferent de circumstanțe.

În cartea “Trebuie să existe ceva mai mult“, Sid Roth își împărtășește propria poveste și oferă cititorilor sfaturi practice și îndrumări pentru a-și găsi fericirea și sensul vieții prin intermediul experiențelor supranaturale. De asemenea, autorul discută despre importanța iertării și a acceptării, precum și despre cum poate fi întâlnit Dumnezeu în orice moment al vieții.

“Trebuie să existe ceva mai mult” este o carte profundă și inspirațională care poate ajuta cititorii să își găsească pacea și sensul vieții prin intermediul experiențelor supranaturale. Autorul Sid Roth oferă îndrumări practice și încurajare pentru a trăi o viață plină de bucurie și împlinire, indiferent de circumstanțe. Aceasta este o lectură obligatorie pentru oricine caută să își găsească scopul și să înțeleagă mai bine lumea supranaturală.

Editura Gold Books a adus această carte în România și a tradus-o pentru a fi accesibilă publicului român. Cartea poate fi găsită în mai multe magazine online și locații fizice din țară și poate fi comandată online, direct din stoc, de pe www.goldbooks.ro. Nu ratați ocazia de a citi această carte profundă și inspirațională, care vă poate ajuta să își găsiți scopul și pacea în viață.

O alta carte pe care o gasiti la editura Gold Books “Este Supranatural” este o carte care include semne, minuni, miracole, vindecări și daruri ale Duhului Sfânt. Aceste lucruri ar trebui să fie o normalitate pentru cei care urmează pe Isus. Totuși, mulți dintre urmașii lui Mesia se simt obosiți, plictisiți și înfometați din punct de vedere spiritual, disperând după ceva puternic și transformator.

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *