ProdentDrGruia.ro implant dentar în Câmpina

January 6, 2023
16
Views


Datorită acestui fapt, precum și implicării unor stomatologi experimentați de diferite specializări, ProdentDrGruia.ro implant dentar în Câmpina oferă următoarele avantaje:

– instalarea de implanturi dentare de înaltă calitate de la mărcile de top;

– disponibilitatea implanturilor de diferite categorii de preț;efectuarea implantării într-o etapă și în două etape;

– aparate CT și cu raze X, ortopantomograf și microscop dentar;stomatologi de înaltă calificare, cu mulți ani de experiență;opțiunea procedurii sub sedare;consultare prealabilă;

– politică de prețuri flexibilă.

La ProdentDrGruia.ro implant dentar în Câmpina, poți consulta un implantolog și poți afla ce tip de implant este potrivit pentru tine, care poate fi într-o etapă sau în două etape, alegând implantul din timp și discutând tot ceea ce ține de acest serviciu cu specialistul implantolog.

Implanturi Nobel Biocare

Nobel Biocare este lider mondial în design inovator de implanturi. Cu ajutorul lor, se efectuează toate tipurile de restaurări: de la instalarea de coroane simple până la proteze complete. Este, de asemenea, singurul sistem de implant scurt disponibil astăzi. Implanturile Nobel Biocare permit pacienților să revină la calitatea anterioară a vieții. Calitatea lor se bazează pe 60 de ani de inovație care au început odată cu descoperirea tehnologiei revoluționare de osteointegrare de către Per-Ingvar Branemark în 1952. De atunci, milioane de pacienți din întreaga lume au fost tratați cu implanturi Nobel Biocare.

Implanturi MegaGen

Implanturile MegaGen sunt produse de o cunoscută companie sud-coreeană. Ea a fost cea care a dezvoltat o metodă unică de tratare a suprafeței implantului cu aplicarea unui nanstrat de ioni de calciu. Aceștia activează osteoblastele și stimulează osteointegrarea – grefarea implantului în os. Această tehnologie se numește XPEED. Implanturile MegaGen au fost utilizate pe scară largă în întreaga lume de peste 20 de ani. În tot acest timp, au fost realizate peste 5 milioane de implanturi.

Implanturi AlphaBio

Implanturile AlphaBio aparțin categoriei bugetare. O tehnologie specială de tratare a suprafețelor asigură o absorbție mai intensă a proteinelor plasmatice imediat după instalare. Iar microstructura și rugozitatea suprafeței, create ca rezultat al sablării și gravării cu acid, asigură cea mai rapidă fuziune a implantului cu țesutul osos. Produsele medicale AlphaBio Tec au fost aprobate de Consiliul Europei și de agențiile guvernamentale de sănătate din diferite țări. Compania aderă cu strictețe la standardele internaționale de producție și control al calității, garantând un nivel înalt al produselor. 

Tehnica de efectuare a implantării într-o etapă și în două etape este ușor diferită.

Etapele implantării într-o singură etapă sunt: efectuarea anesteziei, extracție atentă a dinților, instalarea unui implant, instalarea unei coroane provizorii (pentru implantare cu încărcare imediată). Această procedură se efectuează într-o singură sesiune. Ca urmare, pacientul părăsește clinica cu un dinte nou în locul celui deteriorat.

Implantarea în două etape necesită mai mult timp. Între extragerea unui dinte și implantarea unui implant, de regulă, trec 2-3 luni. În acest timp, țesuturile moi și osul se vindecă. Această tehnică este utilizată în special pentru extracția dentară traumatică sau prezența inflamației în cavitatea bucală. Înainte de implantare, cavitatea orală trebuie să fie complet vindecată. 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *