TOP ESTATE TEAM, după ce a scris istorie în RE/MAX, se desprinde de franciză și majorează bugetul de marketing până la 25% din încasări

March 30, 2023
17
Views


De la înființarea sa în 2019, TOP ESTATE TEAM a înregistrat o creștere constantă, atingând valoarea totală a tranzacțiilor de 5,3 milioane de euro în primul an și peste 37 milioane de euro în 2022. Succesul companiei și reputația sa au fost consolidate de brokerul Cristian Angheloiu, singurul care a intrat în topurile mondiale Top 100 Global și WorldWide ale celei mai mari rețele de brokeri imobiliari din lume.

Specializată în tranzacționarea diverselor tipuri de proprietăți imobiliare, TOP ESTATE TEAM oferă servicii complete pentru apartamente, case, vile, terenuri, spații birouri și spații comerciale. Compania acordă o importanță deosebită pregătirii profesionale și strategiilor de marketing, pentru a se adapta în mod constant la cerințele pieței și a atinge obiectivele alături de clienții săi. 

Unul dintre punctele forte ale TOP ESTATE TEAM este colaborarea în sistem exclusiv, în care proprietățile au fost vândute în medie cu 6,5% peste valoarea de evaluare. Acest rezultat impresionant evidențiază angajamentul companiei de a genera valoare adăugată și de a oferi servicii superioare clienților săi, în comparație cu tranzacțiile în sistem neexclusiv, care adesea ating doar valoarea evaluării.

Pentru a afla mai multe despre TOP ESTATE TEAM și serviciile oferite de echipa de experți imobiliari dedicați, vă invităm să vizitați site-ul web al companiei. Aici, veți descoperi oportunitățile disponibile în piața imobiliară și veți beneficia de consiliere profesională pentru a lua deciziile potrivite în domeniul imobiliar.

 

Source link

Article Categories:
General

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *